Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mi okozza, ezt a sok "társkeresési problémát"?
Most kicsit mélyebb filozofálgazós megfejtésekre várok.
Elmondom az én teóriám. Szóval régen, a lány szülei döntöték el, hogy kihez adják a lányt, a nő ezután teljes mértékben a férfire hagyatkozott, ugyanis háztartásbeli volt a nő, nem volt munkahelye, hanem a hézban takarított... a férfira kellett számítani, mert ő ereste a pénzt. Aztán a háborúk után a nők is elkezdtek dolgozni, többé nem a szüleik jóváhagyása kellett, de a nők fizetése lényegesen elmaradtba férfiakétól, és a nőknek kevesebb joga volt továbbra is. Aztán a jelenlegi világban, már a nők fizetése, nem csupán elérte a férfiakét, de lassacskán meg is haladja. Az egyetemeken mér női többség van, a férfiak inkább gyári munkások manapság, meg egyesek szakmunkások. Szóval a férfiaknak eddig jóval könnyebb volt a nő fölött dominálni, és ezért a nő könnyebben kapható volt. Manapság viszont amikor már a nők simán egyemrangúak a férfiakkal, a férfiak nem képesek dominanciát létrehozni a nő felett, a kapcsolat kialakulása már szinte kizárólag a nő döntésén múlik. Szóval mivel a férfi nem érzi magét dominánsnak, ezért nincs önbizalma, és így lesz belőle az a 30 éves, szüleinél élő szűz. Az a véleményem, ha már a nők vették át a domináns szerepet, akkor szerintem simán elvárható lenne, hogy ők is kezdeményezzenek(ne értsetek félre, én nem azért írom ezt, mert én nem merek kezdeményezni, és azt akarom, hogy a nők versengjenek értem, hanem nekem ez tűnik logikusnak ezekvalapján.) Várom a ti véleményeiteket, és csinálnék egy felmérést is. Mindenki írja le a válasza mellé a következőket: kora, neme, szűz vagy sem, kapcsolatban van vagy szingli. Én 21 éves férfi vagyok, szűz, és ebből kifolyólag nyílván szingli.
Szerintem a legnagyobb baj hogy 10 emberből 8 konkrétan zombi. Az okostelefonjuk nélkül meghalnának.
A f@ szbukon a másik embernek csak az álarcát látják, a való élet ehhez képest ugye "szürke, unalmas".
A szórakozóhelyek gyakorlatilag üresek, a szombat éjszakák is a f@ szbúk előtt telnek el.
Én nem tudom mi lesz így belőletek, sok jövőt nem jósolok a nyugati világnak.
Azért ez korántsem ilyen egyszerű. Oldalakat tölthetnénk meg az egyéb aspektusokkal, de a lényeg, hogy a kezdeményezés nem függ mindettől, csak habitus kérdése. A nők nem voltak könnyebben kaphatók régen sőt, ma sokkal könnyebben szerezhetsz alkalmi partnert, mint bármikor a történelem folyamán.
Csak arról kell meggyőznöd a nőt, hogy magabiztos vagy, anyagilag jól eleresztve, nagy a farkad és egy főnyeremény vagy amúgy is.... meg tudod védeni bárkitől és bármitől, mert te vagy az ász. Ha ez összejön, már 3 perc alatt a bugyijában lehetsz 12-50 éves kor között.
A probléma akkor keletkezik, mikor kiderül, hogy csak kamuztál, mert akkor viszont esélyed sincs. Ha nagyon félénk és visszahúzódó vagy esélyed sincs. ha önbizalomhiányos vagy esélyed sincs. Ha nagy a fejed, idősebbnek látszol a korodnál, kövér vagy, és még szegényebb a templom egerénél is akkor szűzen fogsz meghalni.
Ez ilyen világ!
Persze, hogy az vagyok, írnék ilyesmit ha nem az lennék? De attól ez még tény marad. Egy magamfajta már csak olyanoknak kell, akiket még leköpni is sajnálnék, nemhogy mondjuk ágyba bújjak vagy az utcán mutatkozzak kézen fogva velük...
Persze, persze, nyilván ez alól is vannak kivételek, szerencsére sosem korcsosult el még a társadalom 100%-a, különben már rég kihalt volna az emberiség...
De azt merem mondani, hogy még sosem volt ennyire közel a 100%-hoz. Nagyon de nagyon nyomott egy társadalom a mai. A félénkekre, a szégyenlősekre, az erkölcsösökre akik csak például az esküvő után képzelik el a szexet, mindenfélét elmondanak: pszichopaták, hülyék, ostobák, gyagyások, be fognak kattanni vagy már be is kattantak, félni kell tőlük, óvakodj tőlük, kerüld őket stb....
Erre számtalan példát láttam, saját tapasztalat. Az, hogy félénk vagyok, szégyenlős, és persze erősen hátrányos helyzetű több szempontból is (kinézet, anyagi helyzet), még nem teszi igaztalanná, amit leírtam. :)
A probléma ott kezdődik, hogy mindenkinek baromi nagyok az elvárásai, és a megfelelési kényszere sem utolsó. Értem ezt úgy, hogy mindenki a címlapokon szereplő kinézetet keresi, függetlenül attól, hogy ő hogy néz ki. Ha esetleg összejönne valakivel aki nem címlapmodell de mégis tetszik, ott jön a megfelelési kényszer a barátok, rokonok felé és már el sem kezdődik a kapcsolat.
Persze lehet írni hogy "én nem vagyok olyan" meg " nekem teljesen átlagos pasi/csaj jó lenne, csak lenne valaki", de ez nem így van.
Mindenki a szépet keresi, de sajnos nem veszi észre, hogy nem feltétlenül külsőleg szép egy ember.
Ja a kérdezőnek külön:
Először is szabadulj meg a szüzességedtől. Ha már tudod mi az a szex (mármint az igazi, és nem az amit a neten nézel) akkor lehet, hogy nem leszel annyira félénk.
40/n/kapcsolatban nem szűz :)
Egyetértek a média agymosás mindenkire hat, arra is aki igyekszik elkerülni vagy azt hiszi hogy nem. Én is gyűlölöm ezeket média sugallta tökéletes emberkéket, amilyenek persze a valóságban nincsenek. Mégis hat rám, akár akarom akár nem.
De azért úgy érzem, ha lenne valaki, akivel legalább nagyjából hasonló az érdeklődési köröm és nem vet meg azért, aki vagyok, akkor képes lennék túllépni a túlzott elvárásaimon. Legalábbis remélem.
Nem azt írtam, hogy csajmágnes lesz belőled ha lefutod a maratont. A lényeg, hogy elégedett vagy magaddal, mert meg tudod csinálni. Ez az önbizalom építés első lépése lehet ha másképp nem megy. Mert elmondhatod minden reggel a tükörképednek, hogy "szép vagy, csodálatos vagy" de ezt te sem hiszed el. Ha kitűzöl magad elé egy célt és meg tudod csinálni az teljesítmény, amiért büszke lehetsz magadra. Saját magadnak kell bizonyítanod, hogy értékes ember vagy, nem másoknak. Ha már te is el tudod hinni akkor mások is megteszik.
Nézz körül az utcán, a buszon, a munkahelyeden figyeld az embereket. Látni fogod ki az aki boldog és ki az aki nem. Ha az ismerőseidet nézed meg ott is láthatod, hogy ki az aki csak mímeli a boldogságot és ki az aki valóban elégedett. Valószínűleg rajtad is látszik, hogy elégedetlen vagy az életeddel. Így nehéz kapcsolatot teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!