Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezeket a dolgokat bántónak érzem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom de senki sem szeret. Hiába vagyok segítőkész, kedves, még sem szeretnek. Már egész kiskoromtól kezdve elvagyok átkozva. Iskolában is csak gúnyolódtak rajtam a csendességem miatt, azon is gúnyolódtak hogy még szűz vagyok. Voltak "barátnőim", de ő rájuk se számíthattam soha. Volt egy lány, akivel összebarátkoztam, nem voltak neki se barátai. Mivel hálálta meg? Otthagyott egy jobb barátnőért. Párkapcsolataim sem alakultak a legjobban, egy pár randinál se jutottam tovább. Az ok meg hülye kifogás: túl jó vagyok. A legtöbbször engem dobtak. Úgy érzem az élet összes területén meg vagyok alázva. Úgy érzem velem van a gond, és bár meghalnék. 26 éves vagyok, és egyedül, nincs párom. Pedig igyekszem mindent megtenni a fiatalságom megőrzése érdekében, mert már teljesen kivénhedtnek érzem magam.2017. jún. 21. 14:56
1/4 anonim válasza:
Fiú vagy? Tényleg elég lúzernek tűnsz.
Nem volt egy férfi(kép) az életedben, akitől megtanulhattad volna hogyan kell normálisan csajozni, viselkedni és úgy általában tökösnek, magabiztosnak, jó dumásnak, kezdeményezőnek lenni?
24/f
2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok. De sajnos tényleg lúzer vagyok. Én a munkahelyemen se vagyok "jó".
2017. jún. 21. 15:27
3/4 anonim válasza:
#1, ha már a lúzer dolognál tartunk.. ez mégis, hogy jutott eszedbe?
Kérdező te meg nem vagy elátkozva, az tényleg nem OK, hogy semmi emberi kapcsolatod, nincs.
Szerintem elsőként azon kéne segíteni.
4/4 anonim válasza:
3
Azt hittem a kérdező férfi!
Kérdező, az én barátnőm is olyan mint te és őt akarom a gyerekeim anyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!