Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha ezeket a dolgokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ezeket a dolgokat bántónak érzem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom de senki sem szeret. Hiába vagyok segítőkész, kedves, még sem szeretnek. Már egész kiskoromtól kezdve elvagyok átkozva. Iskolában is csak gúnyolódtak rajtam a csendességem miatt, azon is gúnyolódtak hogy még szűz vagyok. Voltak "barátnőim", de ő rájuk se számíthattam soha. Volt egy lány, akivel összebarátkoztam, nem voltak neki se barátai. Mivel hálálta meg? Otthagyott egy jobb barátnőért. Párkapcsolataim sem alakultak a legjobban, egy pár randinál se jutottam tovább. Az ok meg hülye kifogás: túl jó vagyok. A legtöbbször engem dobtak. Úgy érzem az élet összes területén meg vagyok alázva. Úgy érzem velem van a gond, és bár meghalnék. 26 éves vagyok, és egyedül, nincs párom. Pedig igyekszem mindent megtenni a fiatalságom megőrzése érdekében, mert már teljesen kivénhedtnek érzem magam.
2017. jún. 21. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Fiú vagy? Tényleg elég lúzernek tűnsz.

Nem volt egy férfi(kép) az életedben, akitől megtanulhattad volna hogyan kell normálisan csajozni, viselkedni és úgy általában tökösnek, magabiztosnak, jó dumásnak, kezdeményezőnek lenni?

24/f

2017. jún. 21. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok. De sajnos tényleg lúzer vagyok. Én a munkahelyemen se vagyok "jó".
2017. jún. 21. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:

#1, ha már a lúzer dolognál tartunk.. ez mégis, hogy jutott eszedbe?

Kérdező te meg nem vagy elátkozva, az tényleg nem OK, hogy semmi emberi kapcsolatod, nincs.

Szerintem elsőként azon kéne segíteni.

2017. jún. 21. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:

3

Azt hittem a kérdező férfi!

Kérdező, az én barátnőm is olyan mint te és őt akarom a gyerekeim anyjának.

2017. jún. 21. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!