Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, milyen dolgokat hiányoltok a mai férfiakból? Valóban eltűntek az igazi, nagybetűs férfiak és már csak pasik, hapsik vannak?
Szerencsére nem csak pasik, meg hapsik vannak :)
Egyszerű a dolog: amilyen vagy, olyan embereket fogsz vonzani.
22/L
Én akkor nem vagyok ebbe a világba való ezek szerint,jó tudni. Bár eddig is kívülállónak éreztem magam,mert nem vagyok az a tipikus kihaénnem,kiabálós,nagyszájú,jóképű gyerek és így egyetlen nőt sem érdekeltem soha életemben.Legalábbis nem tudok róla...
25/F
nem hiszem
engem valahogy csak normális pasik találnak meg
Úgy az emberek nagy masszájából hiányolom az empátiát, a figyelmességet, a türelmet.
Nem tudok csak a férfiakra ujjal mutogatni, mert az élet egy társasjáték, a nő nem vonható ki az egyenletből. Ha nőknek többre lesz igényük, akkor az úriemberek lesznek többségben.
Azt látom, hogy a többség olyan, mint egy nagy gyerek.
Sokkal inkább egy gondoskodó anyukára van szüksége, akivel szexelni is lehet.
Illetve teljesen alap, hogy a szex és a fellángolás van az első helyen, bármit és bárkit eldob egy új kapcsolért: a saját gyerekét is. Aztán jön az álszent duma, hogy a gyerek miatt nem érdemes maradni, ha már nincs szerelem.
Szóval alapvetően azt hiányolom belőlük, hogy a többség soha nem lesz igazi családapa. Semmi hűség, kitartás, probléma megoldás. Az már egy "rendes pasi" aki előbb otthagyja a feleségét két 5 év alatti gyerekkel, és csak utána kezd el csajozni.
Általában a sorrend fordított...
Aztán meg köpködik a nőket, hogy ilyen femináci meg olyan emancipunci, aki nem akar gyereket. A gyereknek ugyanis család kell, és nem csak 4-5 évre.
Ma már képen röhög mindenki (a nők is), ha sírig tartó hűségről és házasságról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!