Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szemez egy fiú egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szemez egy fiú egy lánnyal 1 évig úgy, hogy közben semmit sem lép? Miközben vannak közös ismerőseik? És a fiú közben csajozik is keményen.

Figyelt kérdés

Egy nagyon jóképű fiúról van szó. Suliban szemeztünk 1 évig, de nagyon durván. Szóval, azok a ténylegesen mély hosszú összenézések voltak, rengetegszer utánam fordult és bámult hosszan, nézett a haverjaival is, ők is sokszor mosolyogtak rám. Még is, semmi nem történt. Pedig a fiú nagy nőcsábász, mindig volt alkalmi partnere.

Én meg ilyen kis félénk lányként nem akartam se bejelölni facebookon (az olyan gáz lett volna..), meg úgy gondoltam ha tényleg akar valamit akkor majd ő fiúként lépni fog.

Szerintetek csak szórakozott?

2017. jún. 21. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet bamba.
2017. jún. 21. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:

"Miért szemez egy lány egy fiúval 1 évig úgy, hogy közben semmit sem lép?"

Azért, mert egyformán bambák vagytok.

2017. jún. 21. 10:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Légyszi, csak értelmes emberek írjanak, akik képesek értelmes válasz megfogalmazására.
2017. jún. 21. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam vagyok ilyen helyzetbe. Én úgy voltam vele ,hogy letojom a férfit,aztán megint megtalált a pasi,most megint úgy vagyok vele ,hogy leszarom aztán majd lesz ami lesz,nem érdekel. Ne jelöld be ,ha aksr valamit lép..
2017. jún. 21. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem tetszik a válasz, még lehet értelmes.

De akkor megkapod az értelmes választ is: Halálosan szerelmes beléd és nem mer lépni. Szinte lebénül a közeledben és mivel még soha nem érzett ilyet, nem tudja kezelni a helyzetet.

Kevésbé értelmes: szerinted honnan tudjuk, hogy idegen kölyök mit, miért csinál kb semmi információ alapján? A jóképű nem túl hasznos információ ebben a szituációban.

2017. jún. 21. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit akarsz egy ilyentől? Egy szerény,visszafogott lány nem fog megtartani egy csajozogépet (hozzá teszem,nem veled van a baj).

Ne süllyedj már odáig,hogy alkalmi kapcsolatokba menekülő,csajozogép kisfiút szemelsz ki magadnak,aki nem képes megállapodni.

2017. jún. 21. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismered azt a szót hogy bolondítás ? vagy a flört? mert szerintem csak azt csinálta veled... közben meg csajozik..az ilyenekkel nem kellene foglalkoznod mert ugy se lép.. közben te magad most megirtad hogy szeret csajozni.. nah?
2017. jún. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!