Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek azt mondják, hogy a nők az ismerőseik 10%-val, míg ők férfiként a nők 90%-val összejönnének. Nem igénytelenség ez?
Nem értem, hogy vannak akik megvetik a nők nagy részét, úgy nyilatkoznak, hogy a nők 1%-a értelmes, normális lány, azután még is azt mondják, hogy a nőismerőseik 90%-val járnának. Csak nem az én értelmezésem szerint üti egymást ez a két kijelentés? Ráadásuk szerintem elég beteg, ha valaki 10 nőből 9-el járna, ez nagyon magas szám, ha valaki ilyet mondana nekem, az jutna az eszembe, hogy nagyon szexelhetnéke van és mindegy, csak lyuk legyen, nem is érdekli, hogy milyen emberrel van, csak nő legyen és dughatni lehessen.
Első sorban azoknak a válasza érdekelne, akik az én véleményemen vannak, mert nem akarok értelmetlen veszekedést generálni. Csak nekem ütközik ez a két kijelentés? "A nők 1%-a normális// 90%-ukkal összejönnék"
Aki nem ért egyet az nem írhat?:D Ez mi?
Elkeserítő amúgy tényleg. Olvasom ezeket, hogy 90%, Te jóég nézem a nőket az utcán... És még büszke is rá, hogy bezzeg én nem vagyok felszínes:D
Mondjuk az alacsony önbecsülés is közrejátszik ebben. Azt gondolják, normális, rendes társhoz ők kevesek. Beszélgessünk erről, érdekes téma. El nem tudom képzelni, hogy valakinek az utcán 10ből kilenc nő bejön.
"hogy a nők 1%-a értelmes, normális lány, azután még is azt mondják, hogy a nőismerőseik 90%-val járnának. Csak nem az én értelmezésem szerint üti egymást ez a két kijelentés?" Ahhoz hogy megdu.gjuk, annak nem kell értelmesnem és normálisnak lennie.
Amugy ezt én is hallotam. Ez inkább a külsőségekre utal egy férfi sokkal kevésbe válogatósabb mint egy nő.
A nők 90%-a nem szupermodell hanem kimondottan átlagos (azért átlag az átlag mert nagy előfordulással fellelhető) tehát ez nem felszínesség.
A férfiak kevésbé válogatnak és kompromisszumképesek, ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!