Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyi jó pasi lenne?
Mikor járom az utcákat szinte minden nő csinos jól néz ki, látszik hogy az elvárásaik elég magasak, ami teljesen jogos is. Szerintem ezek a nők elvárnak egy sportos felső testet, határozott magabiztos férfias kiállást, jó biztos egzisztenciát.
Teljesen érthető, hangsúlyosom, hogy ezt ezek a csinos nők elvárják ezt, de vajon létezik elegendő számú férfi, aki ezeket az igényeket teljesíteni tudja?
Lehet én vagyok az a maréknyi átlag alatti férfikhoz tartozó férfi, aki ezeket nem tudja teljesíteni.
Nincs ennyi helyes pasi. Múlt héten kettőt láttam.
Mondjuk nálam a helyes az, akire ránézek, és el kell nyomnom egy mosolyt, hogy bom chicka wah wah.
Magammal szemben sokkal maximalistább vagyok, azt tegyük hozzá. Talán furcsa, amit most írok, de azért is igyekszem (az önérzetemen kívül) is minél többet kihozni magamból, mert annál valószínűbb, hogy találok olyan embert, aki nekem tetszik.
Tehát csinosan lépek utcára, figyelek az alakomra, keményen edzek, próbálok minél több dolgot elsajátítani, tanulni, tájékozódni, fejlesztgetem a humorérzékem (bármilyen gagyin is hangzik :D), a türelmem mások felé, figyelek arra, hogy alapvetően jó tulajdonságokkal és értékkel bírjak.
Viszont egy izmos alkatot nem várok el, ahogy azt sem, hogy a fiú is értsen ennyi dologhoz vagy valami. Egyszerűen csak abban reménykedem, hogy így szélesebb rétegnek fogok tetszeni, akik között ott az a srác, aki olyan, amilyen embert szeretnék magam mellé. Ha a felét hozza annak, amit tudok neki nyújtani, nekem az elég. Viszont az ember hajlamos külső alapján dönteni, még ha nem is felszínes, mert arra figyel fel először, én ezért érzem magamon ezt fontosnak.
Ne hidd, hogy minden csinos lány csak jóképű pasit akar, akinek szoborteste van. Csak sajnos eleve kevés az olyan, aki belsőre nekem tetszik, nyilván nem tehetem meg, hogy külsőre is magasra teszem a mércét. Utánuk meg amúgy is kapkodnak, mert ki ne akarna egy jó tásaságot magának, aki tud szeretni és éretten viselkedni? Szóval emiatt igyekszem kitűnni mindennel. Csak bizonyos értékekért és tulajdonságokért, amik elég ritkák sajnos.
#4:
Komám!
Én full jól érzem magam a bőrömben, de már vagy tíz éve!
😑
Vannak külföldi férfiak is Magyarországon.
Azok között biztos könnyebb, olyan pasit találni,amit felvázoltál a kérdésed leírásában.
Egyetértek veled átlagos, szerencsétlen, lúzer pasiként, hogy jogos a csinos nők magas elvárása. 29/F
Átlag lúzer miért akar nagyon csinos nőt?Valamivel emelkedj ki az átlagból és lesz csinos nőd.
Ja, csak azért meg kell keményen dolgozni..
"Átlag lúzer miért akar nagyon csinos nőt?"
Arról beszélünk, hogy ne akarjon/nem érdemes akarni magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!