Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra egy szürke/semmilyen külsejű csaj? Mutassatok kepet róla!
Ja.
Ő nálam olyan 6-6,5.
Olyan dugható, jobban kinéző csaj. Átlagis srácnak, mint én, barátnőnek is +
Akkor azért van közös alap közöttünk.
10es!
Szerintem Ő meg csinos csajszi. :)
Számomra olyan, akivel - szigorúan külső alapján, aztán lehet elképesztő szexi hangja vagy érzéki kisugárzása van - nem nagyon tudnék elképzelni egy meghittem romantikus pillanatot, mert annyira úgymond jellegtelen, de ugyanakkor nem is annyira ronda, hogy rosszul legyek tőle és azért az ágyamból nem rugdosnám ki. Az a tipikus csaj, aki nem igénytelen és visszataszító, de semmilyen vagy minimális szexuális kisugárzása van. Hangsúlyozom, csakis külső alapján!
Most próbálok keresni ilyen csajok (igazából a fb lenne a mérvadó, de természetesen nem linkelhetek), de lehet, hogy ezek is egy kicsit átlag felettiek, de nagyjából őket lehet klasszikus közönséges szürke csajnak nevezni:
[link] (a smink ne tévesszem meg senkit, de ő talán inkább mégis vonzóbb kategória)
13:
10-ből 6-osak, akiket mutattál.
Teljesen korrektek, szerintem is csinosak. 10-ből 9 férfi megdugná őket és 10-ből 6-7 barátnőnek is elofgadná őket, de azért nyilván nem mindenki.
12:
Csak nem ugyanaz hogy valaki kinézetre csinos csajszi (amilyen egy 10-ből 6, esetleg 7), vagy kinézetre életed szerelme.
Szerintem a "szurke" kulseju csaj az akinek nincs semmi a tekinteteben.
Ha egy lany nem is top 10 es ha teljesen egyszeruen is van feloltozve, de huncut a tekintette vagy magabiztos az mar semmikep nemlehet "szurke".
16-17
Pedig elvileg a férfiak lennének azok a lények, akik a nőkkel ellentétben sokkal objektívebbek és kevésbé érzelmek és impulzusok alapján döntenek.
Ez egyszerűen hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!