Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plázacica kinézetű csajok, amikor néznek egy romantikus filmet, ahol ált. A szürke kisegér csaj jön össze a végén a főhőssel (vagy veszi feleségül), nem a hozzájuk hasonlóval, nem szoktak elgondolkodni?
fel se fogják...vagy ez csak mese számukra :D
vagy a fb miatt nem is láttak belőle semmit :D
Pont hogy senkinek nem szabadna gagyi Disney rajzfilmeket, romantikus filmeket, de általában semmilyen médiát fogyasztania, amiben randevúzásról vagy párkapcsolatokról van szó.
Annyira kamu és nem valóságos az egész. Sokmillió ember akár csak Magyarországon is úgy él, hogy azt hiszi hogy a valóság kb. olyan mint amit a filmekben lát, miközben nagyon nem. Mióta abbahagytam gyakorlatilag teljesen a sorozatok, filmek nézését és elkezdtem élni, azóta kezdem látni hogy teljesen mást hittem korábban a valóságnak, mint ami a valóság. Nagyon félrevezetik az embert.
Bírom ezeket a "bárki bármit mond, ez az igazság" és "aki mást mond az álszent, vagy hazudik" féle önigazolásokat.
Nem, nem minden esetben ez az igazság, aztán lehet pattogni. :)
Nem tom csak nekem furcsa ez a kérdés?
Mondjatok már olyan filmeket, ahol a főszereplő csaj szürke kisegér. Mert nekem nem rémlik hogy ez jellemző lenne a hollywoodi filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!