Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltántorítana titeket az, ha a férfinak csak 10 m2-es lakása lenne?
Figyelt kérdés
Egyébként maga a férfi az szimpatikus.2017. jún. 19. 13:19
21/32 anonim válasza:
En laktam egy felszobaban alberletbe baratommal es az se zavart. Azota mar egy kicsivel nagyobb sajatunk van es egesz jol elvagyunk neg mindig :)
22/32 anonim válasza:
Londonban van 6m2-es lakás is.
És Pesten is van már hasonló.
Ne zavarjon, ha tiéd a tulajdonjog én még menőznék is vele:)
Könnyű kitakarítani, olcsó fűteni.
F
23/32 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? 20-on, 30 as éveidben ez még jó is, mert sokaknak nincs saját lakása. 40 felett azért már terjeszkedj kétszobás lakásra minimum.
24/32 anonim válasza:
Az tántorítana el, ha szarni akarna mikor nála vagyok.
25/32 anonim válasza:
Én laktam már hasonló körülmények között. Szoba+WC. Én nagyon szerettem. Szépen berendeztem és kifestettem, faltól-falig ablaka volt, esténként a párkányra ültem és néztem a tájat (ami lenyűgöző volt). Azóta már jóval nagyobb lakásban élek, de az felülmúlhatatlan... 29/N
26/32 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok lenézővel, mindig azoknak a legnagyobb a szája, akinek semmije nincs, vagy falun lakik albérletben.
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
Legalább nem adósítottad el magad 30 évre.
27/32 anonim válasza:
Múlt hèten îrtad ki a kèrdèst!Minek emelted ki?Nem egy èrtelmü?
28/32 anonim válasza:
Én pl 32 évesen albérletben élek, mit meg nem adnék egy saját lakásért. Vidéken egy olyan 3 millióból kijön, Pesten 8 biztos van. Szóval nem vagy utolsó. Én sem vennék fel 10-20 évre 10-20 milliós hitelt, hogy akár életem végégig (manapság sok 50-es meghal) törlesszem a banknak.
29/32 A kérdező kommentje:
#27 egyelőre eléggé megoszlanak a vélemények, és döntés előtt állok, hogy megvegyem-e. Mostanában nagyon sueretnék költözni, de csak ezt tudnám megfizetni
2017. jún. 28. 21:16
30/32 anonim válasza:
Ennyiből vehetsz egy garázst is mègegyszer akkora ès olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!