Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eltántorítana titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltántorítana titeket az, ha a férfinak csak 10 m2-es lakása lenne?

Figyelt kérdés
Egyébként maga a férfi az szimpatikus.

2017. jún. 19. 13:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

A szobám kétszer ekkora :D Oké, szidom is mindig, hogy túl nagy, de egy komplett lakást nem igazán tudnék elképzelni benne, a felében meg még annyira se.

Nem mondanám, hogy baj lenne, de egyszerűen nem tudnám hova tenni, nem tudnám, hogy ilyenért miért adna ki bárki pénzt :D

23/L

2017. jún. 19. 14:07
 12/32 acelsziv ***** válasza:
70%

A legkisebb minigarzon, amit láttam 7m2 volt. Egy folyosó gyakorlatilag.

Amúgy, ha ez a 10m2 esetleg Tokió belvárosában van akkor nem is rossz :D

2017. jún. 19. 14:32
 13/32 anonim ***** válasza:
Nem tántorítana el, de összeköltözés abba a lakásba kizárva, mert én magam nem laknék ilyen kicsi helyen. Mindenkinek szüksége van személyes térre egy párkapcsolatban (is).
2017. jún. 19. 14:42
 14/32 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Max. az lenne gázos, ha oda akarna beköltöztetni később, és nem akarna elköltözni együtt pár év múlva egy nagyobba, amibe mindkettőnk cuccai beférnek.

2017. jún. 19. 14:56
 15/32 anonim ***** válasza:
61%

Hadd találjam ki, Budapest? Talált mi? :D

Én már láttam ott olyat, sokan nyomorognak 10 nm-en ott. És igen, van benne wc és zuhanyzó is meg egy kihúzható kanapé vagy egy létrával felmászós izé az ágyba, alatta meg egy szék és egy apró kis bútor.

Szerintem nem erre vágynak a nők, de sokaknak még ez sincs. Ez is már 7-9 millió forint. Hiába fikázzák sokan, sokaknak még ennyi sincs.

2017. jún. 19. 15:14
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

Nekem akkora a szobám itthon, többek között emiatt is lélegeztem fel, mikor elköltöztem. Nem mondom, hogy nem aludtam már itt a párommal jó párszor, de folyamat az volt bennem, hogy ő nem érzi magát itt jól, egy egyszemélyes szobában, ahogy nekem is kényelmetlen volt egy idő után így, és már-már provokáló a kis tér. Pár napnál tovább nem bírtunk itt lenni egyhuzamban, mert nekem is nyomasztó volt, mikor meg elmentünk két hétre és kaptunk egy 20-30 m2-es szobát, semmi gond nem volt, még maradtunk is volna. :D

Lakni elképzelhetetlen ilyen helyen 2 embernek, mert abból olyan civódások lesznek a személyes tér teljes hiánya miatt, mint az állat... Meg azért a legtöbb nőnek sok a cucca meg igénye is a rend, ami így nehéz.

Ha csak ismerkedtek, akkor meg néha átjárni egymáshoz jó. Csak az a kérdés, hogy ha együtt maradnátok, akkor mi a fene lenne? Mert arra nem lehet számítani szerintem, hogy majd a másik biztosít rendes otthont. Jó hír, hogy a garzonok kelendőek, rossz hír, hogy 6-8 millió a maximum általában, ami kérhető ennyiért. Vagy kiadják, az egyetemisták szeretik az ilyesmit meglépni, ha jó helyen van közlekedésileg.

Magát az ismerkedést nem befolyásolná. De azért a hogyan tovább kérdéses így...

2017. jún. 19. 15:38
 17/32 anonim ***** válasza:
El.
2017. jún. 19. 16:00
 18/32 anonim ***** válasza:

[link]

:D

2017. jún. 19. 16:38
 19/32 anonim ***** válasza:
36%

#18. Az urna kisebb :p

30/f

2017. jún. 19. 17:32
 20/32 anonim ***** válasza:
Naaagggyon durva ez a lakás. De kipróbálnám egy ideig.
2017. jún. 19. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!