Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit tőlem, vagy sem?

Figyelt kérdés

Nemrég jelent meg egy új srác a közelemben. Az első találkozásunktól kezdve azt olvasom le az arcáról, hogy tetszem neki. Néz, mosolyog, "kering körülöttem". Én nagyon gátlásos vagyok, először nem igazán viszonoztam a pillantásait, később már igen, aztán mosoly is volt, részemről is. De egyszer elkaptam egy olyan beszélgetést, amikor egy másik sráccal beszélt, és hallottam, hogy a másik azt mondta neki: van párja. Mivel nekem nincs, tuti nem engem kérdezett. Máskor ketten voltunk csajok, jöttünk ki az ajtón, ő meg ott volt. Igaz, hogy a másik csaj meg is szólította, én csak mosolyogtam, de a másik csajjal tartotta a szemkontaktust, nem velem.

Szerintetek akkor most mi van?

2017. jún. 18. 11:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ahol sok időt töltötök egy légtérben, munkahely, iskola, ott azért óvatosabb az ember. Egy mosolyra biztos nem fog mozdulni.

Amúgy ha valaki, valakitől akar valamit, akkor próbálkozik.

2017. jún. 18. 14:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha így odavagy érte, Te is elhívhatod ám... ha már így feltetted a kérdést.
2017. jún. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!