Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar valamit tőlem, vagy sem?
Nemrég jelent meg egy új srác a közelemben. Az első találkozásunktól kezdve azt olvasom le az arcáról, hogy tetszem neki. Néz, mosolyog, "kering körülöttem". Én nagyon gátlásos vagyok, először nem igazán viszonoztam a pillantásait, később már igen, aztán mosoly is volt, részemről is. De egyszer elkaptam egy olyan beszélgetést, amikor egy másik sráccal beszélt, és hallottam, hogy a másik azt mondta neki: van párja. Mivel nekem nincs, tuti nem engem kérdezett. Máskor ketten voltunk csajok, jöttünk ki az ajtón, ő meg ott volt. Igaz, hogy a másik csaj meg is szólította, én csak mosolyogtam, de a másik csajjal tartotta a szemkontaktust, nem velem.
Szerintetek akkor most mi van?
Huha, itt vannak bajok.
Ahány nő rám mosolyog, mindegyikről azt feltételezném, hogy akar tőlem valamit, akkor nagyon változatos életem lenne.
Viszont a srác valami balhere lehet, hogyha a nőknek kell megszólítgatniuk.
És úgy gondolod, mindenkinek egyértelmű, hogy te csak akkor mosolyogsz valakire, ha akarsz is tőle valamit?
Mert szerintem ezt rajtad kívül senki nem tudja.
Jó, de most nem ez volt a kérdés. A pasira fókuszálj.
vagy: neked mi lenne az egyértelmű jel, hogy bejössz a csajnak?
Itt követed el a második hibát.
Én észreveszem, ha bejövök egy lánynak, akár egy pillantásból is, de aközött, hogy tetszem neki és, hogy akar valamit, óriási a differencia.
Ha viszont úgy teszed fel a kérdést, hogy miből gondolom, hogy akar tőlem valamit, arra talán már lehet válaszolni.
Szóba elegyedik velem, érdeklődik felőlem, kapcsolatban vagyok-e stb.
Még ez sem biztos, de erre már azt mondanám, simán megér egy próbát arra, hogy elhívjam valahova.
Igen, ebben igazad van, más hogy tetszik valaki, meg más, hogy akar valamit.
De az a helyzet, hogy a fent leírt szitu miatt én sem vagyok abban biztos, hogy akar-e tőlem valamit. Én pedig abban hiszek, hogy ha egy férfi akar egy nőt, akkor tesz is érte, nem?
Ha bátortalan? Nem, akkor inkább nem. :D
De figyelj. Nekem is tetszik a fornettis lány a boltban, sokszor egymásra mosolyogtunk már, meg külön köszön a boltban, ha épp árut tölt is fel. De van párom, szóval oké, hogy tetszik, de kedvességen túl semmit nem teszek. Mivel a páromat senkiért sem adnám. Ha meg te akarsz valamit, te is tehetsz érte.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!