Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?
Figyelt kérdés
Jól működő vállalkozás, 30 db körüli autó. Hetente utal a lánynak 500e-1 milliót. A lány dolgozik, de nem a megélhetésért, csak hobbiból. Ez tényleg negatívum lenne?2017. jún. 17. 18:09
53/54 anonim válasza:
Hát nézd, szerintem ez gazdasági előnnyel nem jár... Hát..., nem tudom hogy milyen előnnyel jár.., há gazdasági előnnyel biztos nem jár, politikai... előnnyel se jár, hát nem hiszem hogy politikai...
Hát a család milyen előnnyel jár? Azzal, hogy mi egy nagyon jó viszonyban lennénk.
54/54 anonim válasza:
Gyerekek ez hatalmas. :DDD De örülök ilyenkor hogy nem ilyen családba születtem, mégis meg van mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!