Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?
Mekkora troll :'D
Azt mondja "tenni kéne azért, hogy menjen a szekér"...
Mert Ő ugye ékes példája annak, hogy tett azért, hogy menjen a szekér... ja várjunk?
"Ha neked lenne egy párod akit szeretsz és semmibe nem kerülne az hogy támogatod, akkor nem tennéd meg? Te se tudod mi az a feltétel nélküli szeretet."
Kicseréltem az alanyt a 32 - es hozzászólásodban.Hát nem szupcsi?
Hát nyilván pozitív ha a lány családja gazdag. De igazából semleges is, ha csak nem mélyszegénységben élnek akkor teljesen mindegy nem foglalkoztat ez a része hisz nem a középkorban élünk. Nemtudom lehet velem van a baj de nekem mindig a lány maga számított és senki más, mindegy ki az apja vagy anyja vagy milyen problémái vannak stb. Egyedül talán azt tanultam meg az évek folyamán -és nem akarok megsérteni senkit nem azért írom- hogy azért arra figyelni kell hogy ki milyen mentalitást hoz magával a szüleitől (ha már a szülők szóba jöttek). Pl volt olyan barátnőm vagy haverom nekem is akivel hosszútávon nem jöttünk ki vagy elmérgesedett a viszony mert annyira mások voltunk, Ő tipikus negatív utálkozó sehova se tartó típus és hiába próbáltam inspirálni vagy változtatni rajta még én voltam a hülye "bezzeg neked könnyű/te könnyen beszélsz" stb.
Persze azért nekem sosem utaltak havi 500k-t se 30 db autónk sem volt egyszerre. Viszont a pénz csak pénz nem az a legfontosabb akinek igen azzal nem kezdenék. Se sznobbal aki lenéz másokat. Ha normális a lány akkor csak jó ha gazdag családja van nem kell magyarázni miért, de ha mellé egy szellemi nulla akkor nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!