Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra pozitív/negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?

Figyelt kérdés
Jól működő vállalkozás, 30 db körüli autó. Hetente utal a lánynak 500e-1 milliót. A lány dolgozik, de nem a megélhetésért, csak hobbiból. Ez tényleg negatívum lenne?
2017. jún. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Havonta egy autót?? :D Te vagy troll vagy, vagy ritka hülye :'D
2017. jún. 17. 19:17
 32/54 A kérdező kommentje:
29, a szüleimet ne bántsd!!! Ha neked lenne egy gyereked és semmibe nem kerülne az hogy támogatod, akkor nem tennéd meg? Te se tudod mi az a feltétel nélküli szeretet.
2017. jún. 17. 19:24
 33/54 Költőnő? ***** válasza:
Hát nem Tudom, hogy sírjak vagy nevessek inkább....
2017. jún. 17. 19:26
 34/54 anonim ***** válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben sajnos.Nagyon szegény volt a lány.De az minimum elvárás,hogy eltartsa magát nem? Ezért hagytam ,hogy rohadjon a munkahelyén sz@ros 150 ért.Végül kidobtam mert nem tudott rám elég időt szakítani és nem értette meg,hogy egyedül megyek nyaralni mert nem telik neki rá.És még ő problémázott ,hogy roh@dék vagyok.Hátmiezmárkérem? Pedig annyira figyelmes voltam vele mindig,még azzal sem akartam kényelmetlen helyzetbe hozni,hogy ne fizethesse ki a vacsora részét! Szerettem volna megtarthassa a női önbecsülését! :D
2017. jún. 17. 19:35
 35/54 A kérdező kommentje:
Ha Magyarországon a pénz szóba kerül már nyílik a bicska a zsebben, ugye? Bocs, hogy bejött az élet! Ja mégsem. Nem ez volt a kérdés. Látszik, hogy fáj, hogy másnak megy, nektek meg nem. Talán akkor tenni kellene, hogy menjen. ;)
2017. jún. 17. 19:38
 36/54 anonim ***** válasza:
93%

Mekkora troll :'D

Azt mondja "tenni kéne azért, hogy menjen a szekér"...

Mert Ő ugye ékes példája annak, hogy tett azért, hogy menjen a szekér... ja várjunk?

2017. jún. 17. 19:43
 37/54 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen modorral lényegtelen, hogy mennyire vagy gazdag, akkor sem kellenél.
2017. jún. 17. 19:48
 38/54 anonim ***** válasza:
93%

"Ha neked lenne egy párod akit szeretsz és semmibe nem kerülne az hogy támogatod, akkor nem tennéd meg? Te se tudod mi az a feltétel nélküli szeretet."

Kicseréltem az alanyt a 32 - es hozzászólásodban.Hát nem szupcsi?

2017. jún. 17. 19:51
 39/54 A legrosszabb ***** válasza:
92%
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy tök hihető a sztori. A csettintésre mindent elérő és megkapó, pofátlanul gazdag nőpalánta GYK-ra jár panaszkodni, s leereszkedni a halandó pórnép közé véleményért. Teljesen autentikus. ;D
2017. jún. 17. 19:52
 40/54 anonim ***** válasza:

Hát nyilván pozitív ha a lány családja gazdag. De igazából semleges is, ha csak nem mélyszegénységben élnek akkor teljesen mindegy nem foglalkoztat ez a része hisz nem a középkorban élünk. Nemtudom lehet velem van a baj de nekem mindig a lány maga számított és senki más, mindegy ki az apja vagy anyja vagy milyen problémái vannak stb. Egyedül talán azt tanultam meg az évek folyamán -és nem akarok megsérteni senkit nem azért írom- hogy azért arra figyelni kell hogy ki milyen mentalitást hoz magával a szüleitől (ha már a szülők szóba jöttek). Pl volt olyan barátnőm vagy haverom nekem is akivel hosszútávon nem jöttünk ki vagy elmérgesedett a viszony mert annyira mások voltunk, Ő tipikus negatív utálkozó sehova se tartó típus és hiába próbáltam inspirálni vagy változtatni rajta még én voltam a hülye "bezzeg neked könnyű/te könnyen beszélsz" stb.

Persze azért nekem sosem utaltak havi 500k-t se 30 db autónk sem volt egyszerre. Viszont a pénz csak pénz nem az a legfontosabb akinek igen azzal nem kezdenék. Se sznobbal aki lenéz másokat. Ha normális a lány akkor csak jó ha gazdag családja van nem kell magyarázni miért, de ha mellé egy szellemi nulla akkor nem érdekel.

2017. jún. 17. 19:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!