Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra pozitív/negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?

Figyelt kérdés
Jól működő vállalkozás, 30 db körüli autó. Hetente utal a lánynak 500e-1 milliót. A lány dolgozik, de nem a megélhetésért, csak hobbiból. Ez tényleg negatívum lenne?
2017. jún. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Haha tudod milyen hamar elmegy heti 1 millió? Dehogy...

Milyen életszínvonalat kell biztosítani? Azt biztosítva van... Én nem akarok egy férfit eltartani, álli a közös programok teljes részét. A saját részemet álom, ne legyenek félreértések!!

2017. jún. 17. 18:44
 22/54 anonim ***** válasza:
0%

Abszolút nem érdekel, mint ahogy az sem, hogy a lánynak mi a munkája. Ha szeretem ,vonzódok hozzá, tőlem lehet utcaseprő, banki ügyintéző, vagy mittomén, űrhajós vagy uránbányász is.

Az anyagiasság kimondottan női negatív vonás.

2017. jún. 17. 18:44
 23/54 anonim ***** válasza:

Ez viselkedéstől függ, hogy pozitív-semleges-negatív-e :)

Pozitív, ha bírom a csajt, és amúgy együtt élünk, és miatta nincs gondom a pénzre, kvázi eltart, de én dolgozom.

Tehát ha para lenne, akkor is ott az ő pénze és az kipótólja, meg azt félre tudjuk tenni, vagy akár a saját fizetésemet, mert neki úgy is van.

Semleges, ha úgy kezeli a pénzt, hogy az az övé, és nem rakja be a közösbe, megértem. Az tényleg az ő pénze.

Negatív, ha lenéz, mert nem keresek annyit mint az apja, nem tudok olyan élet színvonalat biztosítani, és mert csóró körülmények között élek, örökölt ruhákkal stb. Ha emiatt lenéz, mert nem vagyok olyan gazdag, akkor nyilván negatív :)

szóval attól függ milyen a lány.

2017. jún. 17. 18:49
 24/54 anonim ***** válasza:
12%
Eléggé negatív mert nagyon gyenge eresztés vagy.A családom kinézne ezzel a kis apróval a zsebedben.Nem lenne értelme komolyan venni.
2017. jún. 17. 18:49
 25/54 anonim ***** válasza:
76%

"tudod milyen hamar elmegy heti egymillió?"

Na ezért lesz nehéz párt találnod, mert az emberek legnagyobb része kb havi "egy nullával kevesebből" él havonta... Te sosem fogod őket megérteni, mint ahogy ők se téged...

2017. jún. 17. 18:52
 26/54 anonim ***** válasza:
Áruld már el mire költesz hetente annyit! Nem hátrány, ha meg lehet győzni a kedves apukát, hogy szálljon be egy induló vállalkozásba, onnantól nem lennének anyagi problémáim. Amit leírtál az magyar keretek között nem a gazdag, hanem az extra gazdag. Ezzel már nem lehet lépést tartani az átlagosnál háromszor nagyobb fizetéssel se, túl nagy részét akarnád elszórakozni egy hétvége alatt.
2017. jún. 17. 18:57
 27/54 A kérdező kommentje:
Pl. hetente veszek egy órát vagy egy cipőt vagy épp félrerakok és havonta egy autót. Mondom NEM KELL ENGEM ELTARTANI, de nem hátrány ha a saját részét tudja állni a férfi aki a párom. De látom nyílik a bicska a zsebekben.
2017. jún. 17. 19:04
 28/54 anonim ***** válasza:
Nem kell eltartani, de tegyük fel elmentek nyaralni valahova. Neked ötcsillagos hely kell, annak pedig a felét se tudja mindenki kifizetni.
2017. jún. 17. 19:07
 29/54 A legrosszabb ***** válasza:
96%
#27: Nem működne. A semmiért kap havi több százezret/milliót, csak azért, mert gazdag ősök elkényeztetett gyermeke. Ergo azt sem tudja, hogy mit jelent megdolgozni véres verítékkel a pénzért, a mindennapi kenyérért. Amíg ő heti szinten méregdrága luxustermékeket vásárol magának, addig ugyanazért az ékszerért/karóráért/autóért évtizedeket dolgozhatnék. Egyébként teljesen felesleges ezeket a vitákat generálni, ugyanis egy ilyen milliárdoscsemete nőszemély sem a minimálbéres trógermagyarra vágyakozik.
2017. jún. 17. 19:14
 30/54 anonim ***** válasza:
Volt az a videó amikor Jani kompja elszabadult és amikor próbált leugrani róla, valamelyik munkás mondta neki hogy "De buta". Én is kb. csak ezt tudom mondani. :D
2017. jún. 17. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!