Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?
Haha tudod milyen hamar elmegy heti 1 millió? Dehogy...
Milyen életszínvonalat kell biztosítani? Azt biztosítva van... Én nem akarok egy férfit eltartani, álli a közös programok teljes részét. A saját részemet álom, ne legyenek félreértések!!
Abszolút nem érdekel, mint ahogy az sem, hogy a lánynak mi a munkája. Ha szeretem ,vonzódok hozzá, tőlem lehet utcaseprő, banki ügyintéző, vagy mittomén, űrhajós vagy uránbányász is.
Az anyagiasság kimondottan női negatív vonás.
Ez viselkedéstől függ, hogy pozitív-semleges-negatív-e :)
Pozitív, ha bírom a csajt, és amúgy együtt élünk, és miatta nincs gondom a pénzre, kvázi eltart, de én dolgozom.
Tehát ha para lenne, akkor is ott az ő pénze és az kipótólja, meg azt félre tudjuk tenni, vagy akár a saját fizetésemet, mert neki úgy is van.
Semleges, ha úgy kezeli a pénzt, hogy az az övé, és nem rakja be a közösbe, megértem. Az tényleg az ő pénze.
Negatív, ha lenéz, mert nem keresek annyit mint az apja, nem tudok olyan élet színvonalat biztosítani, és mert csóró körülmények között élek, örökölt ruhákkal stb. Ha emiatt lenéz, mert nem vagyok olyan gazdag, akkor nyilván negatív :)
szóval attól függ milyen a lány.
"tudod milyen hamar elmegy heti egymillió?"
Na ezért lesz nehéz párt találnod, mert az emberek legnagyobb része kb havi "egy nullával kevesebből" él havonta... Te sosem fogod őket megérteni, mint ahogy ők se téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!