Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számotokra pozitív/negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra pozitív/negatív vagy semleges ha a kiszemelt lány családja gazdag?

Figyelt kérdés
Jól működő vállalkozás, 30 db körüli autó. Hetente utal a lánynak 500e-1 milliót. A lány dolgozik, de nem a megélhetésért, csak hobbiból. Ez tényleg negatívum lenne?
2017. jún. 17. 18:09
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
40%

Mondjuk nekem is inkább negatív tapasztalataim vannak az elkényeztetett, mindent apucitól kapott nők irányában. Viszont ennek az ellentettje is undorító, amikor felköltözik Budapestre egy alföldről jött gumicsizmás parasztlány és belekapaszkodik egy informatikusba vagy cégvezető pasiba, és eltartatja vele magát. És már egyből értékes nőnek érzi magát, holott nem tett le semmit az asztalra, csak belekapaszkodott egy pénzes férfibe, az is undorító.

Ha te is különlegesnek tartod magad, mert a szüleid gazdagok, de te nem tettél le semmit az asztalra, akkor teljesen esélytelen kategória lennél nálam.

A legjobb az ha egy nő szintén megküzdött az életben azért amit elért, és ezt el is várja egy férfitól is.

2017. jún. 17. 18:29
 12/54 Krukutyán Levente ***** válasza:

Ja most nézem, hogy hetente utal nem havonta és hogy rólad van szó kérdező.

Most komolyan, hol találsz olyat, aki biztosít neked havi 2-4 millió zsebpénzt MO -n? Mert apuci se lesz örökké és a színvonalat már megszoktad. Nem bántásból írom, de ilyen szintű pénzelés mellet már elég sansztalan, hogy tudod egyáltalán mi a valóság. Mint amikor Paris Hilton azt kérdezte, hogy az afrikai éhezők "miért nem rendelnek pizzát?"

13/54 anonim ***** válasza:
Bocsi, 116-ot akartam írni.
 14/54 A kérdező kommentje:
Én albérletbe nem költöznék. Fizessem a pénz havonta utána ingatlanom nem lesz. Hát mert hülye vagyok?
2017. jún. 17. 18:30
 15/54 anonim ***** válasza:

Ne ugorjatok már ekkora kamukérdésre.

Ki az a hülye aki nem fix állandó átutalási megbízást csinál, hanem minden héten azzal foglalkozik hogy átutaljon egy 500e-1millió közötti összeget?

2017. jún. 17. 18:31
 16/54 anonim ***** válasza:
34%
El vagy te tévedve sajnos, de ez nem a te, hanem a szüleid hibája.
2017. jún. 17. 18:32
 17/54 anonim ***** válasza:
49%

Kamu kérdés, ha tényleg gazdag vagy, nem leszarnád azt a 100 ezer forint bérleti díjat ami rád jutna?

Szórakozik egyet egy paraszt a https protokoll mögül, ennyi.

2017. jún. 17. 18:34
 18/54 A kérdező kommentje:
# 12/. nem írtam hogy soha nem akarok dolgozni vagy nem viszem tovább a vállalkozást. Ha pedig Apukám nem lesz akkor nem a pénz miatt fogok síni, hanem mert Édesapámat nem ölelhetem meg többet.
2017. jún. 17. 18:35
 19/54 anonim ***** válasza:
Most válaszolók, őszintén: ha ti így állnátok, ide jönnétek ilyen kérdéseket kiírogatni? :D
2017. jún. 17. 18:37
 20/54 anonim ***** válasza:
Semleges, de hanyagolnám a lányt, mert nem tudnám neki azt az életszínvonalat biztosítani, amit megszokott, ezért úgysem kellenék neki.
2017. jún. 17. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!