Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az alábbi cikkről? Van-e valóságalapja szerintetek, vagy csak eltúlzott?
Íme a cikk: [link]
26 éves, 4 éve boldog párkapcsolatban élő, könyvtárosként dolgozó nőként írom ki a kérdést. Érdekel, hogy valóban ilyen-e a világ, hogy valóban jogos-e, amit itt felvetnek.
A kérdést nem provokatívnak szánom. Tehát, aki csak szidalmazást szeretne írni és itt szeretné levezetni a felesleges energiáját és dühét, azt meg kérem szépen, menjen át egy másik kérdéshez! Köszönöm. :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Kedves 7es!
Látom nem sikerült értelmezni a kérésemet.
Ha frusztrációd van, és személyeskedni akarsz, azt máshol tedd.
Párommal távkapcsiban vagyunk. Úgy ez a része bukta.
Az a része is bukta, hogy helyette takarítanék. Nagyon házias, főzni tudó párom van.
De mire volt az jó hogy itt személyeskedtél?
Inkább menj le futni, az jó stresszlevezető. :)
"Kinek mi a véleménye az alábbi cikkről? Van-e valóságalapja szerintetek, vagy csak eltúlzott?"
Általánosító és kissé egyszerű. Kicsit azt érzem, hogy a huszonévesekről írják azt, ami a tizenévesekre sokkal inkább igaz. 25 éves korukra legkésőbb már sokan komolyak a nők közül, sőt a legtöbb az.
Srácokról nem tudok nyilatkozni annyira. 20 felett már sokan férfiasabbak, mint előtte voltak. Kicsit elesettek a legtöbben. A nők sokkal életrevalóbbak szerintem átlagban. Nyilván nem mindenkire igaz.
Én eddig olvastam:
"A fiúk ugyanazt a divatot követik, mindenkinek ugyanúgy van levágva a frizurája, ugyanolyan stílusú ruhát visel "
60 F egyetemi oktató vagyok, és nem értem, hogy egy könyvtáros miért olvassa tovább?
Szerintem egyformán sok huszonéves fiút ismerhetünk, és fel kellett volna tűnnie neked is, hogy már az első mondat fals.
"Az egyik kollégám akkor nősült és egy nap arról áradozott milyen az ő választottja. Akkor ébredtem fel! A leendő feleség munka után másodállásban dolgozott egy büfében azért, hogy a férj többet lehessen otthon.
Minden szabadnapját azzal töltötte, hogy korán kelt, takarított, főzött és elvégezte háziasszony teendőit. Már hónapok óta nem vásárolt magának, szíve választottjának és közös életüknek élt, így érezte magát boldognak."
Na ez az a pont, ahol főbe kellett volna lőni a cikk íróját.
Nem tudom, hogy tényleg létezik-e ennyire ostoba és undorító ember, aki szerint ilyennek kéne lenni a nőknek, vagy pedig egy orbitális trollkodás az egész cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!