Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külsőmmel kapcsolatban mondana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőmmel kapcsolatban mondana valaki véleményt? Főleg csajok véleménye érdekel.

Figyelt kérdés

Sajnos utóbbi időben elég kevés csaj barátnőm van, ezért az ő véleményüket nem tudom kikérni.

Viszont mivel sehogy nem akar összejönni semmi a csajoknál, ezért úgy gondolom, hogy ez nagyrészt a külsőm miatt van.

Esetleg van olyan, aki elmondaná, hogy mi lehet a gond?

21/F

2016. nov. 2. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet:)
2016. nov. 2. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
képet kérnék én is utána őszintén megmondom :-)
2016. nov. 2. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
A külső rengeteget számít elhiheted nekem, persze a stílusod illetve te magad, ahogy viselkedsz, ezek a legfontosabbak de ha nincs meg hozzá külsőleg egy adott szint akkor a legtöbb lányt főleg a szépeket azonnal bebukod, ugyanez van az anyagiakkal is, ha egy rózsát nem tudsz neki venni, ha egy moziba nemtudod elvinni, nincs egy tiszta lakás, környezet ahol kettesbe lehetnétek, arra senkise vágyik, és ebben az országban már ezt se teheti meg mindenki.
2016. nov. 2. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted!
2016. nov. 2. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, lássam! :)
2016. nov. 2. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
2016. nov. 2. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is nyugodtan küldhetsz képet! :)

20/l

2016. nov. 2. 23:01
 8/12 Malanana válasza:
Bátran :)
2016. nov. 2. 23:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Küldesz képet?

Egyedülálló 19 éves lány vagyok

2016. nov. 2. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Jöhet a kép, egyedülálló özvegy lány vagyok 75/N
2016. nov. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!