Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogy kérhetnék a külsőmmel kapcsolatban elfogulatlan véleményt úgy, hogy biztos nem ismernek föl, nem kerül később ismerősök kezébe?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 15:33
1/24 anonim válasza:
21 éves lány vagyok, Grazban élek Mosonmagyaróváron születtem, ha nincs ilyen ismerősöd, küldheted. :)
2/24 anonim válasza:
Ausztral oldalakon probalkozz, ne itt!
3/24 A kérdező kommentje:
Például milyen ausztrál oldalon?
2016. okt. 19. 15:38
4/24 anonim válasza:
Itt. A többség innét nem teszi fel más oldalra vagy hasonló. Én is írok, ha küldesz, de ne sértődj meg, ha őszinte leszek. De tanácsot mindenképp próbálok adni.
5/24 A kérdező kommentje:
Őszinte választ keresek, de olyantól, akit ki tudok zárni, hogy ismerjük egymást :)
2016. okt. 19. 15:41
6/24 anonim válasza:
Mindegy, barmilyen angol nyelvu chat oldal jo erre a celra, de a gyakorit felejtsd el!
7/24 anonim válasza:
Gyakorit felejtse el, de azért te is ide irkálsz, vicces.
8/24 anonim válasza:
Ide is küldheted, alig ismerek valakit. 25 éves budapesti lány vagyok. Se időm, se energiám azzal szórakozni, hogy felpakoljam máshova és még viccesnek sem tartom. Ja és nem finomítok azért, hogy ne bántsalak meg.
9/24 anonim válasza:
Hát engem biztos nem ismersz. :)
Ha gondolod küldd, ha nem hát nem. 24L
10/24 anonim válasza:
Én sem ismerek szinte senkit. Ha leírod hol laksz, talán könnyebben menne.
Egyébként a szépség relatív, ezért teljesen eltérőek lesznek a vélemények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!