Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon valóban kevés a foka és sok az eszkimó?
Mikor ismerkedek sorba nőkkel azt veszem észre hogy nem felelek meg nekik. Mert nincs 150 ezer feletti jövedelmem és nyilván így nem lehet családot alapítani. Aztán nem vagyok izmos magas ami nem vonzó nekik.
Elgondolkodok ilyenkor hogy amikor 150 ezer ft ot keres az átlag magyar meg jellemző népbetegség az elhízás akkor a potenciális férfiak száma jóval kevesebb lehet mint ahány nő szeretne ilyen férfit
#10, ez nagyon szép, csak egy gond van a szemléleteddel, de igen nagy.
Ha hirtelen valóra válna a nők nagy álma, és mindenütt csak kőgazdag, kigyúrt, extrém jóképű (legyen Kevin Cóstner) pasasok szaladgálnának, akkor is ugyanúgy válogatnotok kellene, mert a PÁRkapcsolat az 1 férfi és 1 nő, se több, se kevesebb. Tehát elvileg az összes pasas megfelelne az elvárásoknak, viszont az összes nem lehetne a tiéd, csak 1. Ugyanúgy menne részetekről a nyávogás, csak épp más témával: jajj a zöld szem az ronda, a kék a király, jajj a barna haj ronda, a szőke a király stb. stb.
Tehát ezzel hogy "gyúrja ki magát mindenki", rohadtul nem oldottad meg a problémát, csak jól odébbgörgetted.
10-es vagyok: Nem általában írtam, hanem a kérdezőnek szólt. A kérdezőnek írtam, hogy amiket ő magas elvárásoknak gondol, azok nem azok, takarózzon mással.
Férfi vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!