Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok férfi átveri a nőket?
Ez miért átverés? Inkább az igények leadása, vagy megváltozik az életszemlélete, attól még oda lehet a nőért...
Kémia.
Egy barátnőm volt akivel csak jártam de nem tetszett és szerelmes sem lettem, fél év után szakítottam is vele.
Lehet van ilyen, de nem a fiataloknál. Szerintem ez akkor jön elő főleg, ha 30-35 évesen közelben nincs még egy párkapcsolat sem, nemhogy házasság, gyerek.
Én nem szeretnék ide eljutni. Jelenleg egyedül vagyok, lehetett volna több lánnyal is valami, de nem tehetek róla, külsőre egyáltalán nem tetszettek. Nem az volt, hogy átlagosnak tartottam őket, hanem tényleg, egyáltalán nem jöttek be. Így én nem tudok kapcsolatot részesíteni senkivel, és remélem, hogy nem is fogok rákényszerülni. 24/F
Saját tapasztalat. A szép és csinos, jól kinéző nőtől meg tartanak, meg a macsó tudományuk ilyenkor cserben hagyja őket.
Ha tud, verjen át. Ész is kell az élethez!
Ha a duci nő beéri annyival, hogy csak szex van, azon is érezhető, ha nincs meg a vonzalom, akkor meg is érdemli.
De sok esetben ez úgy működik, hogy első blikkre nem jön be a másik. De ahogy egyre jobban megismered, megkedveled, és rájössz, hogy egy próbát megér. Ha a kapcsolat működik, boldogok vagytok, és a szex is kielégítő, akkor mi a probléma? Senki sincs átverve.
A szerelem jó esetben nem csupán a külső miatt alakul ki. És fordítva is igaz: attól, hogy valaki külsőre az ideálod, még pokollá teheti az életed, vagy lehet pocsék a szex.
Aki így gondolkodik, az rendeljen magának egy guminőt, és hagyagolja a nőket meg a párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!