Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sok férfi átveri a nőket?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy a legtöbb férfi egy csinos, szép, vonzó nővel lenne, de nyilván kevésnek adatik meg ez, ezért duci, csúnyább nővel is beérik, csak hogy meglegyen a biztos szex.2017. jún. 6. 10:51
11/19 anonim válasza:
Szerinted ezzel a "duci, csúnya" nő át van verve? Szerintem meg a pasi szimplán csak olyan nőt választ, aki nagyobb eséllyel hűséges, megbízható és nem okoz folyamatos álmatlan éjszakákat azzal, hogy vajon most éppen hány pasi sertpertél körülötte. Ez nem átverés, hanem a párkeresésben a belső értékek előtérbe helyzése. Az sem véletlen, hogy feleségül szinte mindig a szürke egereket veszik, a manöken alkat meg "pártában marad", vagy csak egy nyitott, laza vagy viharos kapcsolat jut neki. Aztán meg a macskásnő-szerepkör 40 éves kora után.
12/19 anonim válasza:
Van, hogy elgondolkodom az itteni kérdéseket olvasva, valóban ennyire sok az egy bites gondolkodású ember? Rémisztő. o.O
13/19 A kérdező kommentje:
"Szerintem meg a pasi szimplán csak olyan nőt választ, aki nagyobb eséllyel hűséges, megbízható és nem okoz folyamatos álmatlan éjszakákat azzal, hogy vajon most éppen hány pasi sertpertél körülötte"
Hidd el az a sok férfi olyan, hogy ha jönne oda egy hosszú hajú, hosszú combú, vékony szép cicijű szépség és jeleket adna, akkor bizony az a pasi ezt a nő választaná....
2017. jún. 6. 12:45
14/19 A kérdező kommentje:
Általában egy pasinak nincs nagyon választásai lehetősége és bizony ami jut azzal jön össze.
2017. jún. 6. 12:46
15/19 anonim válasza:
Kösz, hogy ezt leírtad, kérdező. Mindig tudtam, hogy csak szamár lehetek. Legalább kimondta valaki.
Mi van akkor, ha allergiás vagyok a macskaszőrre? Hal? Madár?
16/19 anonim válasza:
#13 Jó, lehet, hogy a bombanőt választaná. De a kérdés: le is horgonyozna mellette? Akarna vele komoly kapcsolatot, családot alapítani? Nem lehet, hogy csak egy tüzes kis kalandra kellene az a bombázó és semmi többre?
17/19 A kérdező kommentje:
17. Hidd el a bomba nő mellett egy férfi örülne mint majom farkának és nem engedné el, látom, tapasztalom.....
2017. jún. 6. 13:30
18/19 A kérdező kommentje:
17. Férfi nemi szexuális ösztöne miatt le is horgonyozna a férfiak 70%-a minimum...
2017. jún. 6. 13:34
19/19 anonim válasza:
Igen, mert csak arra kelletek.
És arra is csak egszer, utána jöhet a következő nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!