Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon valóban kevés a foka és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon valóban kevés a foka és sok az eszkimó?

Figyelt kérdés

Mikor ismerkedek sorba nőkkel azt veszem észre hogy nem felelek meg nekik. Mert nincs 150 ezer feletti jövedelmem és nyilván így nem lehet családot alapítani. Aztán nem vagyok izmos magas ami nem vonzó nekik.

Elgondolkodok ilyenkor hogy amikor 150 ezer ft ot keres az átlag magyar meg jellemző népbetegség az elhízás akkor a potenciális férfiak száma jóval kevesebb lehet mint ahány nő szeretne ilyen férfit

2017. jún. 15. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit olyan ez mint macskánk, mikor konzerv cicakaját kap. Inkább az önkéntes éhezést válaszja. Ez is hasonlóan működik.

Dübörög is vibrátorpiac. Ha tőzsdéznék, ilyen részvényt vennék, mert az eladások csak nőni fognak.

2017. jún. 15. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Lassan elcsépelt szöveg itt...de a lányok 90°%a a pasik 10%ára vágyik társkeresőn. Minden oldalon több a ffi mint a nő tehát kb 1000 nő hajt 120 pasira...
2017. jún. 15. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, a 18-30-ban ez igaz mivel ez a legkelendőbb.

Fiatal 20-on éves adott esetben... hatalmas az értéke.

Ellenben egy 35-40 vagy 40+-nk már nem.

Hány pasit láttál mondjuk ilyen kategóriából 40-es növel.

Szerintem egyet se. Andy Vajna is papiron egy 65-70-es növel kéne éljen.

DE bolond lenne. Szóval ez attól függ h ki milyen háttérrel és korban van.

2017. jún. 15. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is azon agyalok, tendenciózusan mi folyik az országban e tekintetben... Ezek szerint kb minden 5. magyar hímnemű polgár a nők 80%-án osztozik, nem? Tehát háremük, vagyis hát "ötemük" van annak ellenére, hogy a nők és férfiak többsége elvileg házasságban él.
2017. jún. 15. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:
....vagy az is lehet, hogy átlagban a pasik ötödének "csupán" 2-3 nője van egyszerre, vagy rövid időközönként váltogatva, de akkor meg elég sok a szingli nő... vagy magányosan gyereket nevelő nő.
2017. jún. 15. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
7%

...akik persze várják a "fehér herceget szőke lovon", alias átlag feletti magyarországi fizetéssel stabilan rendelkező férfit, de a rengeteg, mélyszegénységben élő férfire akkor se néznek, ha számos más vonatkozásban főnyeremény, inkább marad sok nő szingli, vagy neveli magányosan a gyerekét...

Szomorú....

2017. jún. 15. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

"mélyszegénységben élő férfire akkor se néznek, ha számos más vonatkozásban főnyeremény"

Igen valszeg azért él mély szegénységben. Mert ő a helyi David Beckham.

2017. jún. 15. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Mély szegénységben élő jó(testi) adottságú lányt is láttam már...majd szétcigizte magát szűlt 3gyereket 20 éves korára meg csak egészségtelen kaját evett.
2017. jún. 15. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Kicsi szívem: egy csóró, dagadt és ostoba pöccsnél nem olyan nehéz jobbat találni!

De biztos van olyan igénytelen, elkeseredett nő, akinek te is megfelelsz!

;)

2017. jún. 16. 06:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Olyan dolgokat írsz... 150 forint? Azalatt szerintem munkát már meg se hirdetnek az én tapasztalatom alapján. Dolgoztam kevesebbért, kb két hétig, hogy legyen valami jövedelmem, akkora találtam olyat, ami jobban fizet. Persze ehhez vállalni kell a három műszakot, nem mindenki képes rá. Ez az izmosság is. Ha szerinted izmosság kell, miért nem mész el gyúrni? Egyből meg is oldódna a gondod.
2017. jún. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!