Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolják ezt az egészet az ilyen és hasonló,30+ évesen anyukával lakó, önbevallás szerint is gyámoltalan férfiak?
A sokadik hasonló kérdést látom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Komolyan nem értem, ennyire nem látják, hogy önállósodás előtt teljesen fölsösleges "barátnőt" keresni? (Ennyi idősen már párt/feleséges kéne, nem pedig lányt...
Vagy soha nem is akarnak elköltözni? Olyat is olvastam, hogy majd a lány hozzájuk költözik...ezeket így hogy? :D
- Gondolhatják úgy is, hogy egyedül nem költ albérletre, majd ha talál valakit, akkor azzal a valakivel együtt 2 fizuból lehetne közös albérlet. vagy közös lakás.
- Lehet, hogy te kivétel vagy, de sok nőt elriaszt ha potenciális feleségként tekintenek rá már az ismerkedéskor.
- A pattogó 44%-osnak mondom, normális épeszű ember nem vesz meg egyedül előre egy 3+ szobás kecót. Garzonnall, vagy másfélszobással indít, aztán amikor gyarapszik a család, akkor szükség/lehetőség szerint nagyobbra vált.
12-es te mi a francról beszélsz, milyen potenciális feleség jelölt??? Gondolom te olyan nő vagy, aki maximálisan elvárja hogy nála 5x annyit keressen a pasi, és már alig várod hogy valahova oda tehesd a seggedet egy fullos lakásba.
Szerinted nem az a normális, ha 2 ember össze jön, hogy KETTEN fizetik a rezsit, felesbe, plusz a bérlést?? Nem tudom hol élsz...... rohadtul nem a pasinak a feladata a kisembereknél hogy eltartsa a nőjét.
Légyszíves magyarázd már meg h hogy értetted....
Nem azzal van a fő gond, hogy anyagiak miatt nem nagyon vesz lakást a pasi, hanem inkább azzal, hogy a 60-as mamák szó szerint elveszik a saját gyermekük férfiasságát, szolgaként kezelve őket, illetve az is, hogy így nagyon komolyan beleszólnak a 30-as "férfi" párválasztásába. Nem tudom, hogy melyik van előbb, de talán mindegy is.
Az a gond még, hogy a 30-as "férfi" aki otthon lakik, teljesen jól érzi magát ott, tervei egy idő után már nem is lesznek saját ingatlant (saját családja fészkét) illetően, de ugyanakkor elvárja, hogy a hozzá hazacsábított fiatal lányok/nők profik legyenek a szexben úgy, hogy a mama közben a másik szobában megjátsza a fiacskájának, hogy pihen, közben nagyon is zavarja, hogy a házából "kupi" lesz, ezért is piszkálja másnap reggel a teljesen pozitív gondolkodású lányt/nőt, fiacskájának párját.
Tehát ennek a helyzetnek komoly morális vonzatai is vannak.
Még hozzáteszem azt is, hogy nagyon látszik mennyire befolyásolja és egoistává teszi az 50-60-as női korosztálynak a gondolkodását a bunkó populista média, több szempontból:
1. lásd ingatlan árak: most azokra gondolok, ahol egy ingatlannak idősebb lakói vannak és drupla-tripla áron adják azt, így nem támogatva a családalapító korosztályt (ezt min. 20 éve látom, tapasztalom is az idősek min. 80%-nál),
2. ha már úgy adódik, hogy a 20-30-as gyermek nem tud ingatlant vásárolni, akkor pár évre megegyeznék vele, hogy költözhetnek nyugodtan, figyelek magamra és Szeretni fogom a fiam párját, Tiszteletben tartom a magánéletüket, mert így támogatok egy fiatal családot, a saját fiam családját és persze megbeszélek velük is egy pár olyan szabályt, amely a békés együttlakáshoz szükséges lenne. - de sajnos alig a 15-20%-a a mai 50-60-as nőknek ilyen lendületes gondolkodású.
27 vagyok. Két éve lakok ugyanabban az albérletben. 50+rezsiért bérlek egy tök jó állapotú két szobás panel lakást Budaörsön.
Egy éve költözött ide a párom másik albérletből, azóta annyi változott, hogy már minden költségünket felezzük.
Előtte volt egy párom néhány hónapig. 30 évesen az anyukájával élet kettesben. Mindig szorgalmaztam, hogy nálam töltsük az éjszakát, de egy idő után elkezdte emiatt húzni a száját. Szerintem jobb kettesben egy üres lakás, mint anyukától csupán egy fallal elválasztva élni a nemi életünket. No de mindegy, gondoltam oké, legyünk ott is. Reggel végül ráébredtem mi is a gond.
Anyuka kikészítette neki tányérra reggelit munka előtt és dobozban az asztalra tette az előző este főzöttt meleg ebédet is. Vacsorára meleg kajával várta haza. Egy ágyneműt nem tudott felhúzni, az elmondásaiból úgy érzékeltem, hogy számára a szekrényben terem a tiszta ruha és porszívót még közelről sem látott. Szívesen ellátom én a páromat minden tekintetben, de rabszolga azért nem leszek... Kaptam a megjegyzéseket, hogy ő ezt várja tőlem is, én meg beintettem, hogy tőlem aztán várhatja!
Nem kell, hogy egy férfi külön éljen a családjától, ha egyébként a viszonyuk normális, megvan mindenkinek a maga tere és egy életképes ember. A párom is otthon élt 28 éves koráig az anyukájával, még is segít mindenben a ház körül és nem nekem kellett megtanítanom ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!