Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Összejártok a környéketeken...

Összejártok a környéketeken lakó többi anyukával, akinek hasonló korú a gyerekük, mint a tiéd?

Figyelt kérdés
Nem csak a játszótérre gondolok,hanem egymáshoz is feljártok?
2009. szept. 18. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Régen volt egy babás barátnőm, összevesztünk, azóta nem járok össze senkivel. Egy csajszi van, akihez 3x felmentünk, ők egyszer voltak nálunk, de valahogy nincs meg annyira az összhang, van jópár hónap a gyerekeink között is, szóval nehéz olyat találni, aki szimpatikus, normális, akár barátnő és még a gyerekeitek is kijönnek :(
2009. szept. 18. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Én nem. Csak azért nem akarok senkivel barátkozni, mert hasonló korú gyerekeink vannak. És megvannak a régi barátaim (fiúk).
2009. szept. 18. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Nekem olyan szerencsém van, hogy két barátnőmmel gyakorlatilag egy időben lettünk anyukák! :))

Az egyikük 2 hónappal előttem a másik 2 hónappal utánam szült!!

Mivel a gyerekek előtt is szoros volt a barátságunk, ez nem változott. Ugyanúgy csinálunk közös programokat, csak most az autókban van egy gyerekülés is. :)

2009. szept. 18. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem!!!Sokszor próbálkoztam, hogy ideengedek "barátnőket", majd mindig az lett a vége, hogy kibeszéltek.Fájt, de túléltem, azt viszont nem engedném, hogy a gyerekemet fikázzák a hátam mögött, hogy ilyen meg olyan.Így marad az édes kettes a babával. Ez sem olyan jó, de inkább így akarom...
2009. okt. 7. 06:00
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Isten ments, inkább máshol elégítem ki a szociális igényeimet. Kicsit uncsi lenne mindig csak a gyerekről beszélgetni, nomeg elég sok anyuka be van szűkűlve rendesen tudatilag...
2009. okt. 7. 06:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Jóreggelet!Igen össze járunk.Csak egyre kell oda figyelni hogy nehogy az anyukák között legyen pletyka a 3 vagy 4-ik személyről:)
2009. okt. 7. 06:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én egyáltalán nem szeretem, ha a mi otthonunkba a családon és a közeli barátainkon kívül bárki beteszi a lábát. Még a szolgáltatókat (vízórás, gázos, kéményseprő) sem szívesen engedem be, ha egyedül vagyok a gyerekkel. Elég zárkózottak vagyunk ilyen szempontból.

Persze a barátainknak vannak gyerekei és ők jönnek viszonylag gyakran, tehát a társaság megvan. De új emberekkel eleinte csak felszínes ismeretségeket szoktam kötni, aztán, ha már régebb óta ismerjük egymást kialakulhat barátság is.

Viszont ha valaki barátkozni akar például a játszótéren, vagy valahol, kedvesen elbeszélgetek vele, tehát nem vagyok "fapofa", csak nálam az otthonom az én váram, ahova nem könnyen engedek be valakit.

2009. okt. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!