Összejártok a környéketeken lakó többi anyukával, akinek hasonló korú a gyerekük, mint a tiéd?
Nekem olyan szerencsém van, hogy két barátnőmmel gyakorlatilag egy időben lettünk anyukák! :))
Az egyikük 2 hónappal előttem a másik 2 hónappal utánam szült!!
Mivel a gyerekek előtt is szoros volt a barátságunk, ez nem változott. Ugyanúgy csinálunk közös programokat, csak most az autókban van egy gyerekülés is. :)
Nem. Én egyáltalán nem szeretem, ha a mi otthonunkba a családon és a közeli barátainkon kívül bárki beteszi a lábát. Még a szolgáltatókat (vízórás, gázos, kéményseprő) sem szívesen engedem be, ha egyedül vagyok a gyerekkel. Elég zárkózottak vagyunk ilyen szempontból.
Persze a barátainknak vannak gyerekei és ők jönnek viszonylag gyakran, tehát a társaság megvan. De új emberekkel eleinte csak felszínes ismeretségeket szoktam kötni, aztán, ha már régebb óta ismerjük egymást kialakulhat barátság is.
Viszont ha valaki barátkozni akar például a játszótéren, vagy valahol, kedvesen elbeszélgetek vele, tehát nem vagyok "fapofa", csak nálam az otthonom az én váram, ahova nem könnyen engedek be valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!