Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy gondolják ezt az egészet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolják ezt az egészet az ilyen és hasonló,30+ évesen anyukával lakó, önbevallás szerint is gyámoltalan férfiak?

Figyelt kérdés

A sokadik hasonló kérdést látom:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Komolyan nem értem, ennyire nem látják, hogy önállósodás előtt teljesen fölsösleges "barátnőt" keresni? (Ennyi idősen már párt/feleséges kéne, nem pedig lányt...

Vagy soha nem is akarnak elköltözni? Olyat is olvastam, hogy majd a lány hozzájuk költözik...ezeket így hogy? :D

2017. jún. 15. 15:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
2%

Budapesten már egy nem omladozó, új építésű 80 nm-es lakás (ami a minimum egy családalapításhoz), az kapaszkodj meg 100 millió forintba kerül.

Na most nem tudom kérdező miért van ekkora arcod, te be tudnál szállni 50 millió forinttal (amit te kerestél meg!) a lakás vásárlásba? Ha igen, akkor legyen nagy a szád, addig kuss a neved.

2017. jún. 15. 15:46
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Én aztán végképp nem tudom elképzelni, pláne, hogy 18 éves korom óta lakom egyedül. Nem, nem anyámék finanszírozzák, pont én jöttem el a rossz viszony miatt. Szóval, ezek szánalmas emberek.
2017. jún. 15. 15:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
1-es, te melyik világon élsz, hogy szerinted 100milla egy 80nm2-es lakás pesten ? :D A belvárosban egy újépítésű 30-40 millió ami csilli villi, legyen szó 65 nm2-ről :D
2017. jún. 15. 15:47
 4/21 anonim ***** válasza:
4%

[link]

Tessék, itt egy 77nm 3 szobás lakás 106,5 millió forint. Ennyi a minimum egy 2 gyerekes családnak, és még csak külön szobája sem lesz mindenkinek.

2017. jún. 15. 15:49
 5/21 anonim ***** válasza:

Én 22 vagyok, a barátom 33 éves. A barátom nagyon jól keres, bőven átlag felett, viszont addig amíg nekem nem lesz keresetem (még egyetemen tanulok), addig nem akarunk össze költözni, mert előbb utóbb gond lenne belőle hogy ő fizeti az egész rezsit. Lehúzni meg én nem akarom. És ő azért lakik otthon, mert egyedül feleslegesen meg nem akar 150-200 ezret kidobni az ablakon hogy egy jó albérletbe egyedül lakjon, mert ami valahogy kinéz az bőven 100-150 felett van. Az alatt meg nem érdemes nagyon albiba menni, mert eléggé silány lakást lehet 100 alatt bérelni.

De a barátom ellátja teljes mértékben magát. Főz, takarít magára. Sőt, szokott otthon is mindenféle házi munkában segíteni, legutóbb éppen saját maga épített csirke ólat az anyukájának, mert lettek csirkéik.

Szóval van ez a kategória is, aki egyedül nem akar egy kis lakásra kicseszni az ablakon egy csomó pénzt.

Persze a barátom is élt már külön de csak akkor amikor barátnői voltak.

2017. jún. 15. 15:53
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Latszik, hogy budapesti vagy. Tudod, te hogy hol van az I. kerulet, Varalja?
2017. jún. 15. 15:54
 7/21 anonim ***** válasza:
11%
+ még 4 millió a parkolóhely. Az már több mint 110 millió. Ha te 30 körüli nő vagy és nevetve be tudsz szállni 55 millával, és nem a szüleid adták neked, hanem megkerested és összespóroltad cirka 10 év alatt becsületes munkával, akkor le a kalappal előtted. De ha nem ez a helyzet, csak egy nincstelen követelőző golddigger vagy, akkor meg szégyelld magad. Mehetnél ki Svájcba prostinak.
2017. jún. 15. 15:54
 8/21 A kérdező kommentje:

1.; kuss a te jó édesanyucikád a neve :D

Érdekes, én 12 millióért már kapásból találtam lakás- természetesen nem újlipótvárisban, vagy a rózsadombon. Borzasztóan el vagy tévedve, ráadásul egy agresszív kisebbségérzésekkel teli hólyag vagy :D de ez a te bajod.

2017. jún. 15. 16:00
 9/21 anonim ***** válasza:
4%

30-40 millióért lakást, Budapesten? :D

Annyiért olyan lakást kapsz a 8. kerületben, amilyenben Pitman Cristofel lakik, egy putrit:

https://www.youtube.com/watch?v=rpyRlF7nsl4

Kb. ilyen lakást kapsz annyi pénzért. Na ide vállaljál családot, rosszabbul fogtok élni mint a cigányok :D

2017. jún. 15. 16:02
 10/21 A kérdező kommentje:
7.: személyes sértegetéssel semmire nem mész, csak magadat alázod a prostizással :) 23 vagyok, egyedül lakom albérletben egyetem mellett saját magamat tartom el a munkámból, nem mintha neked magyarázattal tartoznék, de láthatóan érzékenyen érintett a téma, nem véletlenül lették kis agresszív hólyag.
2017. jún. 15. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!