Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek egy randi, beszélgetés, ismerkedés utáni feldobott állapotot követő "mélypont" ellen?
Mire gondok?
Végre összejön egy jó beszélgetés egy kedves lánnyal, vagy fiúval (lányok, fiúk is írhatnak), majd másnap "elönt" a feszültség. Van aki ilyenkor iszik, vagy mértéktelenül cigarettázik, mások önkielégítési "maratonba" esnek... Egyik se túl jó, de valahogy "rezetelni" igyekszünk az agyunkat.
Általában másnap foszlik szét a rózsaszín köd és kezdi átgondolni az ember, jó, vagy rossz lenne-e az adott kapcsolat. Ill. várakozunk, hogy keres-e a másik. Vagy éppen mi keressük fel őt, de nem válaszol azonnal.
Szerintetek mi ilyenkor a jó stratégia? Sportolás? Pl. futni. biciklizni, vagy úszni? Esetleg olvasni?
Főleg nyáron, amikor nagy a hőség.
Vagy "kutyaharapást szőrével" és másnap is egy újabb fiúval, lánnyal igyekszünk megismerkedni?
11.: Kedves "Költőnő?"!
Nem értem, utánad kerestem és eddig mindenhol sikeredett normálisan válaszolni, a többségnek itt is, csak neked nem. Mi lelt? Tóth Krisztina?
Szerintem, aki egészséges és működik a szervezete, arra egy számára igen szimpatikus ellenkező nemű emberrel való személyes ismerkedés mindenképpen hatással lesz. Ami rövid távon -pl. 1-2 napig- lehet kissé "felkavaró". A kérdésben erre gondoltam.
Nem tudom elképzelni azt a szituációt, amikor szimpatikus a másik jó volt vele beszélgetni (ami nem azt jelenti, hogy lenne bármiféle folytatás), de ennek ellenére közönyösen állunk az egészhez.
Elvárások: Egy ismeretlen embertől mit lehet elvárni?
Egyébként sok mindent, pl. az alap illem, jólneveltség terén, de úgy egyébként nem értem azokat, akik a "nagy" érzelmi elvárásokra hivatkoznak.
Ha látnak egy szép virágot, az sem érinti meg őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!