Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, fiatal nőként miért nehéz hozzám illő párt találnom?
Sziasztok!
Csinos, kedves, intelligens nőként azt veszem észre, hogy pokoli nehéz ismerkedni.
Fiatal vagyok, előttem az egész élet, de egyszerűen olyan messzinek tűnik a megoldás.
Fél éve vagyok egyedül, és megtaláltam újra önmagam egy hosszú kapcsolat után, jól érzem magam.
Randizgattam, de minden fiúnál azt éreztem, hogy nekem több kell, más kell.
Eljárok szórakozni, de valószínűleg nem a megfelelő helyre. Vagy 30+is korosztály van, vagy 20 alatti.
Itt a nyár, dolgozom már diakmunkán, ott sem találok olyan fiút, aki felkeltené az érdeklődésem.
Az utcán elszaladó arcok megfognak, de a mai rohanó, fülhallgatós világban kicsi az esély arra, hogy a másik fél is felfigyel azonnal.
Hol próbáljak ismerkedni egyedül, vagy egy barátnőm társaságában? (Ő is hasonló cipőben van, csak ő más típusú párt keres)
A kislány valamennyire jól néz ki, de nagyon jó csajnak hiszi magát.
És itt sír, hogy a nagyon jó külsejű pasiknak nem kell.
Kb ez a helyzet:)
Minek neked kapcsolat ilyen nárcisztikus személyiséggel?
Rengeteg csinos és szép nő van, mégsem hirdetnek igéket magukról, nem egy ideált képzelnek maguk mellé.
Neked nem jó a 30 feletti korosztály, nem jó a 20 alatti, úgy tűnik a kettő közötti meg szrik rád.
Légy önálló, vegyél vissza magadból, akkor talán szóba is állnak veled.
Addig meg ne picsogj a kis huszonegynéhány évével!
A leányzó nagyon csendben van.
Leírod a 30-as korosztályt.Ok, nem is hiszem, hogy egy 30-as férfi egy Ennyire beképzelt és válogatós kislány után futna.Elképzeltél magadnak külsőre(!!!) egy férfit, s nagyon úgy tűnik, amíg olyat nem találsz, te bizony nem adod alább.Akkor ne add.
32 éves vagyok, volt jó pár kapcsolatban részem, de érdekes, hogy külsőre határozott elképzelésem soha nem volt.És kapaszkodj meg, én sem vagyok ronda.
Valami vagy megfogott egy férfiben, vagy nem.
Neked is javaslom, ne legyenek illúzióid.Aki jönni akar, jönni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!