Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek? Vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek? Vagy hogyan ismerkedjek a balatonnál?

Figyelt kérdés

Jelenleg vidéken lakom. Jól nézek ki, sportos, fiatal srác vagyok, de egyszerűen nem futok össze nőkkel sehol, valahogy a baráti körök is zártak, meddőek, nem nagyon hívnak meg sehova, időm 90%-ban egyedül vagyok itthon (itthonról dolgozom) és úgy érzem csak úgy elszállnak fölöttem ezek a fiatal évek, buliznom kéne, kiélni magam, stb. Nem igazán tudom mit csináljak. Amikor Budapesten laktam könnyebb volt ismerkedni, de ott mondjuk nagyon fusztrált a sok zaj meg mocsok.

Szegeden gondolkodtam még, hogy téltől oda költözöm, tetszett a város és az egyetem miatt nagyon sok a lány. Most a balatonnál lakom és aki le is jön ide az is inkább főleg strandolni, kikapcsolódni, nem pedig fiúzni.

2017. jún. 12. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik parton laksz...
2017. jún. 12. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Tihanynál most, északon
2017. jún. 12. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:

"aki le is jön ide az is inkább főleg strandolni, kikapcsolódni, nem pedig fiúzni."

Dehogynem. Ha megfelelő arcod lenne, már rég megtalált volna valamelyik.

2017. jún. 12. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Na akkor, az Északi parton, a Tihanyi halászcsárda mólóján, szombaton délben hugyozz a Balatonba!
2017. jún. 12. 14:29
 5/7 A kérdező kommentje:
ember, leírtam hogy nem arccal van a baj hanem azzal, hogy nem tudom hova menjek. a balaton baromi nagy és nagyon sokszínű, ennyi erővel kiállhatok az apátsági templom elé is vagy a füredi sétányra. Helyeket kéne tudnom ahova érdemes bemenni. Sun cityvel az a baj, hogy alig van ott buli.
2017. jún. 12. 14:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kakaskodni írtam ki ezt a kérdést, hanem segítséget kérni.
2017. jún. 12. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:

A Balaton mellett nem tudsz csajozni? ne viccelj már....

Ha könnyen akarsz ismerkedni,akkor menjél le egy tánciskolába és kezdjél ez Salsáz-ni, esetleg valami sensual táncot tanulni és kapásból lesz barátnőd. Nem messziről kell nézegetni a Nőket, meg kell fogni a kezüket és a tettek mezejére lépni.

2017. jún. 12. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!