Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? Vagy hogyan ismerkedjek a balatonnál?
Jelenleg vidéken lakom. Jól nézek ki, sportos, fiatal srác vagyok, de egyszerűen nem futok össze nőkkel sehol, valahogy a baráti körök is zártak, meddőek, nem nagyon hívnak meg sehova, időm 90%-ban egyedül vagyok itthon (itthonról dolgozom) és úgy érzem csak úgy elszállnak fölöttem ezek a fiatal évek, buliznom kéne, kiélni magam, stb. Nem igazán tudom mit csináljak. Amikor Budapesten laktam könnyebb volt ismerkedni, de ott mondjuk nagyon fusztrált a sok zaj meg mocsok.
Szegeden gondolkodtam még, hogy téltől oda költözöm, tetszett a város és az egyetem miatt nagyon sok a lány. Most a balatonnál lakom és aki le is jön ide az is inkább főleg strandolni, kikapcsolódni, nem pedig fiúzni.
"aki le is jön ide az is inkább főleg strandolni, kikapcsolódni, nem pedig fiúzni."
Dehogynem. Ha megfelelő arcod lenne, már rég megtalált volna valamelyik.
A Balaton mellett nem tudsz csajozni? ne viccelj már....
Ha könnyen akarsz ismerkedni,akkor menjél le egy tánciskolába és kezdjél ez Salsáz-ni, esetleg valami sensual táncot tanulni és kapásból lesz barátnőd. Nem messziről kell nézegetni a Nőket, meg kell fogni a kezüket és a tettek mezejére lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!