Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy emiatt szakad meg a kapcsolat a fiúkkal akikkel randizok?
1 éve nincs kapcsolatom. 20 éves lány vagyok.
Mikor találkozom egy fiúval, minden jó,jól érezzük magunkat, megértjük egymást. Aztán mindig van valami ami nem tetszik és ezért szólni is szoktam amiből egy veszekedés jön létre. Olyan ember vagyok,aki megmondja ha valami zavarja. Nem birom magamban tartani. Lehet,hogy ezzel üldözöm el a férfiakat? Büszke tipus is vagyok így ha összeveszek valakivel, akkor nem kezdeményezem a békülést. Lehet, hogy emiatt hagynak faképnél? Ha igen, akkor hogyan nyeljem le azokat a dolgokat amik arra utalnak számomra, hogy nem vesznek komolyan és hülyének néznek?
Ha te voltál az aki megbántotta a másik felet és nem kérsz soha bocsánatot mert "jaj én büszke vagyok" akkor ne csodálkozz hogy előbb utóbb egy barátod és pasid se lesz :)
Neten ismerkedtem egy fiúval, elkezdtünk egy témáról beszéni és közölte hogy sza rul gondolkodok. Szerinted találkoztam vele??? :))))
Képzeld el azt, hogy milyen lenne az, hogy végre ott ülsz "álmaid" pasijával, aki jóképű, intelligens, gazdag, satöbbi. Aztán elkezdene téged osztani, úgy ahogy te szoktál másokat.
Kezded kapizsgálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!