Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet, hogy emiatt szakad meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy emiatt szakad meg a kapcsolat a fiúkkal akikkel randizok?

Figyelt kérdés

1 éve nincs kapcsolatom. 20 éves lány vagyok.

Mikor találkozom egy fiúval, minden jó,jól érezzük magunkat, megértjük egymást. Aztán mindig van valami ami nem tetszik és ezért szólni is szoktam amiből egy veszekedés jön létre. Olyan ember vagyok,aki megmondja ha valami zavarja. Nem birom magamban tartani. Lehet,hogy ezzel üldözöm el a férfiakat? Büszke tipus is vagyok így ha összeveszek valakivel, akkor nem kezdeményezem a békülést. Lehet, hogy emiatt hagynak faképnél? Ha igen, akkor hogyan nyeljem le azokat a dolgokat amik arra utalnak számomra, hogy nem vesznek komolyan és hülyének néznek?

2017. jún. 11. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kell lenyelni azt, ami nem tetszik, viszont senki sem szereti, ha folyamatosan kritizálják. Nem tudom, milyen stílusban közlöd a dolgokat, de én azt mondanám, hogy azon kell csiszolni.
2017. jún. 11. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem ez miatt, de ha ezt esetleges gondnak érzed, próbálj meg változtatni rajta.

Az szerintem nem gond, ha már az elején jelzed, ha nem tetszik valami, de nem kell egyből veszekedéssel végződnie a dolognak.

Légy engedőbb, ne harapd le rögtön a másik fejét, csak jelezd neki, utalj rá.

Ha úgy érzed, hirtelen vagy sok voltál, ne félj elnézést kérni, békülést kezdeményezni, ráadásul az embernek néha muszáj a kompromisszum hosszú távon, jobb ha elfogadod. :-)

És néha számolj 10-Ig, gondold magad a másik helyzetébe, lehet úgy másképp látod majd a dolgot.

N

2017. jún. 11. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha már az első randin veszekedtek akkor mit vársz?
2017. jún. 11. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik valami, jogodban áll közölni. Legfeljebb a hangnem nem mindegy. Illetve majd idővel lejjebb adsz az egódból, olyan 25 felett...a mostani korosztályodbeli embereknek leginkább csak az szokott számítani, hogy mit kapnak, nem pedig az, hogy mit képesek adni másoknak.
2017. jún. 11. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Kérdés az, hogy mik miatt és hogy problémázol.
2017. jún. 11. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:

1) Ha azt hiszed, hogy nem vesznek komolyan és hülyének néznek, akkor miért baj, hogy megszakad velük az ismerkedés?

2) Ha a leírásodat másképp fogalmazzuk meg, az alapján lényegében egy kötözködő, durcás kislány vagy. Akkor meg mit csodálkozol?

2017. jún. 11. 19:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán megbántod és még neked áll feljebb, a másik meg alázkodjon meg és ő kérjen helyetted bocsánatot? Mégis, kinek tetszene ez a hozzáállás? :D Lehet őszintének lenni udvariasan is, nem kell ilyen idiótán
2017. jún. 11. 19:57
 8/12 A kérdező kommentje:
:(
2017. jún. 11. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok, de én sem szeretném hogy az első pár találkozáskor is már mindig kijavítsanak, meg b.aszogassanak, mert a másik szerint én helytelenül élek/tudok valamit/cselekszek/gondolok, mi lenne a későbbiekben? Nem arról kellene szólnia ezeknek a taliknak hogy önfeledten ismerkedtek? Gondolom neked is van idegesítő tulajdonságod de mégsem fricskázzák az arcodba egyfolytában.
2017. jún. 11. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ha igen, akkor hogyan nyeljem le azokat a dolgokat amik arra utalnak számomra, hogy nem vesznek komolyan és hülyének néznek?"

Például kezdd úgy, hogy egózás helyett elfogadod a kritikát. Mert hát ilyen szintű éretlenség és tudáshiány (az indoklást a többiek már megejtették - köszönet nekik érte), bizony ezt eredményezi.

Szóval lejjebb azzal az orral és rendben lesz minden.

2017. jún. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!