Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz így esélyem barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz így esélyem barátnőt találni az egyetemen?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok,elég introvertált személyiségű, nem volt barátnőm és nem is szexeltem. Lesz így esélyem barátnőt találni pl. az egyetemen? Véleményetek szerint mivel tudnám növelni az esélyeimet? Lányok,ti összejönnétek egy ilyen fiúval? Pl. ha egyébként nem néz ki rosszul,meg belsőre szimpatikus?

2017. jún. 10. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek kéne az általánosnak lennie. Bocs, hogy ezt mondom, de nem te vagy helikopter... mások furák!
2017. jún. 10. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

Esély mindig van, de nem sok.

Az introvertáltság ma óriási hátrány, és nem csak ebben. Én tudom, én is ilyen vagyok.

Esélyt növelni azzal tudsz, hogy kigyúrod magad, és/vagy megtanulod eljátszani az extrovertált, "kihaénnem" nagymacsó falkavezért. Akkor tapadni fognak rád a csajok.

2017. jún. 10. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Biztos hogy lesznek hozzád illő lányok. 18 évesen meg nem gáz szűznek lenni. Amúgy sincs rádírva. :)
2017. jún. 10. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Akkor van esélyed, ha nem beszéled bele magadba mindennap, hogy "introvertált vagyok, introvertált vagyok, INTROVERTÁLT INTROVERTÁLT ÉRTED INTROVERTÁLT VAGYOK!!!". Hanem megtanulod élvezni az életet és mersz kezdeményezni a nőknél. Vannak olyanok, akik szeretnek kezdeményezni lányként, de senki nem fog meghódító hadjáratot indítani, ha te rá se mersz nézni. Ki kell nyílnod. Nem kell se macsó, se kigyúrt test, ha értelmes lányt akarsz, akkor csak az kell, hogy figyelj rá, kedveskedj neki, éreztesd vele, hogy fontos neked, szeresd, ne hanyagold el. :)
2017. jún. 10. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
2es: na, de milyen csajok? Ne röhögtesd ki magad kérlek. Ez a tanács még ezen az oldalon is nagyon ciki. Ne csináld!
2017. jún. 10. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
A barátomnak sem volt barátnője elöttem, egetemen jöttünk össze. Bár ő nem introvertált és jóképű, én nem bírom az introvertált embereket, mert én sem vagyok az és így esélytelen is bármiféle kapcsolatot fentartani. De nem mindenki szokott bulizni az egyetemen, anélkül is lehet ismerkedni órákon, vizsgákon, könyvtárba akárho.
2017. jún. 10. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

Kb az összes csaj. Mi röhögni való van ezen? Bár néha tényleg vicces, de belegondolva még mindig szomorú, hogy a majmokkal egy szinten mozog az ember is.

2017. jún. 10. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
7.: Nem a népszerű ribis öltözkedésű lányokba kéne szerelmesnek lenned, és akkor nem lenne miért sírnod. Egy kevésbé szép, nem népszerű, átlagos lány beéri a nem macsóval. Mondjuk nem gimiben, de utána biztos.
2017. jún. 11. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát eddig egy lányba voltam szerelmes, bár ő átlagon felüli volt, és vevő volt rám, de a ritka kivétel volt.

Alapon minden nő olyan mint írtam, mert ez a majmoktól megmaradt ösztön, hogy neki az alfahímmel kell párosodnia Vannak akik el tudják ezt nyomni, de nagyon kevesen, így amit írtam a tök átlagos, sőt az átlag alatti nőkre is igaz.

Sajnos az ösztönöket csak tudatosan lehet legyőzni, de ahhoz rá kell jönni a problémára. De nem jönnek, lásd a sok "minden pasi csak dugni akar/disznó" nők akiknek nem sikerült...

Ja végül is tényleg beérik egy idő után nem macsóval is, mondjuk úgy 40-50 környékén...

2017. jún. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!