Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak akik szerint a nőknek csak magas, izmos kigyúrt, jóképű modellfiúk kellenek! Ezt látva végre befejezitek a siránkozást?
Tessék! Az álomnő Emily Ratajkowskinak átlagmagas, kopasz, nem kockás hasú, és erősen szőrös (még a hónalja is) pasija van.
Kell ennél több bizonyíték a fent említett tévképzeteitek megcáfolására?
68%-os: Több előnytelen külsejű srácot is ismerek, akik ronda csajoknál próbálkoztak. Ők megfelelnek?
Azt viszont nem értem, hogy miért írják többen is, hogy a csaj nem szép. De, Emily bizony szép nő. Mondom ezt úgy, hogy az alacsonyabb és teltebb lányok tetszenek. Ettől függetlenül arányos és teljesen rendben van.
Hát én rákattintottam, de tök fölösleges volt.
Ez a fickó messze a vállalható kategória.
(Külön pluszpont jár a "még a hónalja is" kitételért. Ebből ugyanis lejön, hogy neked a fickó leginkább azért csúnya, merthogy te a gilisztára beretvált gyerkőcökre buksz.)
"Aha,de azért neked is csak a neked tetsző nő jó?"
a gond ott van,h pl. nekem a nők 80%-a tetszik. nyilván az extrém eseteket kivéve.
addig a nőknek a férfiak jó ha 10%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!