Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek mankó férfi?
Figyelt kérdés
Engem nem akar egy nő sem mankónak használni, hogyan érhetem el, hogy legalább annak akarjanak használni?2017. jún. 11. 11:05
1/10 anonim válasza:
Ennyire kétségbe vagy esve, hogy egy ilyen félmegoldással is megelégednél? :D
2/10 anonim válasza:
Provokatív a kérdés? Miért akarna bárki az lenni? Voltam az, megalázó érzés. "Barát", a nagy szart. Az a legmegalázóbb, mikor nem is veszik férfiszámba az embert.
Korai 20-as éveim elején volt ez. Pár év tapasztalat és rájöttem, hogy ne legyek az.
26/F
3/10 anonim válasza:
Ismerkedj lányokkal, ne nézz ki jól, de legyél velük kedves és számíthassanak rád mindig. Garantált siker, rövid időn belül többen is akarnak majd, persze csak akkor, ha épp valami nincs rendben az aktuális kapcsolatban. :D
4/10 anonim válasza:
Valaki elkezdte ezt a mankó férfit,
most hónapokig ez fog menni. :(
Franc essen beléd :C
21/L
7/10 anonim válasza:
Ha mankónak nem kellesz, ragassz rájuk kankót.
9/10 anonim válasza:
Adj meg mindent a csajnak anyagilag, de érzelmileg ne, aztán legyél mindig fáradt, ne működjön a szex sem, akkor tuti mankó leszel csak.
10/10 anonim válasza:
Ezt mifelénk papucsnak vagy csicskának mondják, de ahogy gondolod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!