Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a párválasztásnál a kényelem miatt várják el hogy egy férfi legyen férfi egy kapcsolatban?
Én mind a két szituációban éltem.
Volt olyan barátnőm, ahol nekem kellett helytállnom mindenért, mert jelszóval én vagyok a férfi... Ha valami probléma volt, akkor mindig az volt hogy old meg te vagy a férfi...baromi fárasztó volt állandóan helyt állni, problémát megoldani....
Volt olyan párom aki domináns irányító típus volt és szerette megoldani a problémát és bizony, ha volt valami baj, akkor majd ő akkor megy elintézi ment ide oda bankba stb, teljesen könnyű kényelmes életem volt.
Hány éves vagy? :O
Igen férfi legyen, ne nő, mivel a nőket én nem szeretem. :D
Bankba én is elmegyek, de ja, szeretem, ha a férfi is önálló. Az a legkevesebb, hogy elmegy a bankba, ha kell.
Az, hogy valaki elvégzi a kötelező teendőket kvára nem "férfi" kérdés :D
Egy felelősségtudó, önmagára igényes felnőtt ember nemtől függetlenül elmegy a bankba, postára, bevásárol, befizet akármi.
Amúgy ez nem domináns típus, a csaj azért csinált meg mindent mert nem merte rád bízni :D Én is ilyen vagyok, inkább megcsinálok mindent, de ne más b-sszon ki velem, ha esetleg nem csinálja meg, ami rá van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!