Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a meztelen alvást?
Egy csomó férfiismerősömtől hallottam, illetve különféle filmekben is azt láttam, hogy a srácok többsége meztelenül, vagy boxerban alszik, és mindenki nagyon komfortosnak találja. Engem sem hagyott nyugodni a dolog, így kipróbáltam. Furcsa volt, én mindig a pizsamás típus voltam, valahogy védtelennek éreztem magamat. Nem vagyok szégyenlős és büszke is vagyok a testemre, viszont így első két alkalommal nem igazán jött be, a pizsamát már gyerekesnek tartom. Idővel megszokom? Szerintetek mit kéne tennem, hogy jól érezzem magam így is?
(Jó idő van a szobámban, szóval nem a hideg miatt volt fura, mielőtt mondanátok, hogy talán nem télen kellene elkezdeni.)
21/F
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Én is kipróbáltam már többször is (csak én lány vagyok, lehet azért -vagy nem tudom-), de nekem valahogy nem nagyon jött be..
De sok sikert ahhoz, hogy neked összejöjjön! :D
Én már kb 2 hete meztelenül alszok. Elsőre nekem is furcsa volt de most már teljesen megszoktam. Olyan szabadnak érzem magam.
Nem tudom hogy tehetnéd komfortosabbá. Én rajtam csak egy bugyi van amikor alszok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!