Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szokni a meztelen alvást?
Egy csomó férfiismerősömtől hallottam, illetve különféle filmekben is azt láttam, hogy a srácok többsége meztelenül, vagy boxerban alszik, és mindenki nagyon komfortosnak találja. Engem sem hagyott nyugodni a dolog, így kipróbáltam. Furcsa volt, én mindig a pizsamás típus voltam, valahogy védtelennek éreztem magamat. Nem vagyok szégyenlős és büszke is vagyok a testemre, viszont így első két alkalommal nem igazán jött be, a pizsamát már gyerekesnek tartom. Idővel megszokom? Szerintetek mit kéne tennem, hogy jól érezzem magam így is?
(Jó idő van a szobámban, szóval nem a hideg miatt volt fura, mielőtt mondanátok, hogy talán nem télen kellene elkezdeni.)
21/F
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Persze, hogy meg!
Én is tudatosan kezdtem el pár éve a meztelenül való alvást, és ma már el sem tudnám képzelni a ruhában való alvást (csak ha vendégségben vagyok valahol). Télen időnként felveszek egy pólót, de deréktól lefele akkor is meztelen vagyok a takaró alatt. Nagyon kényelmes és az is a legegészségesebb, ha az ember meztelen alszik.
Sok sikert a megszokásához neked is!
én már kb 13-14 éves korom óta csak meztelenül alszom :)
24/L
én csak meztelenül alszom :) amióta az eszemet tudom :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!