Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már nudistáknál vendégségben?
1. Jártam.
2. Természetesen.
3. Nem.
4. Igen, mert én is az vagyok.
Nem értem a kérdés lényegét.
Attól, hogy valaki nudista, még nem jelenti azt, hogy állandóan meztelen. Ráadásul ezek többnyire bizonyos tevékenységhez kötöttek, pl. napozás, fürdés, stb.
Amúgy igen, és nem jöttem zavbarba. Nem is értem, hogy miért kellett volna. Egy társaságban voltunk vendégségben így. Jelezték, hogy aki akarja használni a medencét, az használhatja, de ők ezt fürdőruha nélkül teszik. Akit ez zavart, az nem ment le fürdeni, volt aki lement fürdőruhában, volt aki monokinizett, és voltak akik csatlakoztak hozzájuk és levették ők is a fürdőruhát. Én is ezt tettem és egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon felszabadító érzés volt, amit azelőtt el sem tudtam képzelni. Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel, de amíg nem próbáltam ki, én is teljesen más véleményen voltam. Problémát senkinek sem okozott a dolog, és a szexhez sem volt semmi köze.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!