Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavaró tulajdonságok ezek egy lányban?
-Sokáig a szüleivel fog lakni, mivel nem akar külön lakás miatt plusz kiadásokba bonyolódni és kényelmetlenül érezné magát, ha valaki ilyen kaliberű anyagi terhet át akarna vállalni helyette.
-Viszonylag későn végez a tanulmányaival (kb. 24-25 évesen).
-Szeretne családot és házasságot
-Igényli azt, hogy kissé "gondolkodósabb", komolyabb témákról is beszélhessen a párjával (tudomány, irodalom, színház, stb.) Sőt, el is akarja vinni a párját ilyen jellegű programokra.
-Kicsit elvont, úgy értve, hogy szeret pl. éjjel mászkálni, vagy kimenni az esőbe. :D (ne nevessetek ki érte, szerintem tök jó érzés)
-Szüksége van térre és nem szereti, ha valaki megfojtja (értem ezalatt, hogy nem szeretem, ha valaki minden nap lóg a nyakamon, szeretek a saját dolgaimmal foglalkozni, edzeni, a barátaimmal lenni, stb.)
Baromi dedósnak hangzik visszaolvasva, de komolyan gondnak érzem, hogy ilyen vagyok. Amúgy igen, elmúltam már 15, sőt, már lassan 20 is. :D
Ez most majdnem teljesen olyan, mintha magamat jellemezném:D
Szerintem sem dedós ez a hozzáállás, az előzőeket olvasva pedig látom nem egyedül vagyunk ilyenek. Sőt, az hogy komolyabb témák érdekelnek, az szerintem pont az ellenkezőjét mutatja:D Az meg, hogy kell egy kis tér, hát na, én is szeretek órák hosszat sétálni meg beszélgetni, de azért utána mindig szükségem van egy kis feltöltődésre egyedül, nyugisan.
A 13-asnak meg külön tiszteletem, hogy egyedül jár színházba:D Bár ne lennék annyira visszafogott, hogy én is fogjam magam és menjek.
20/L
" Bár ne lennék annyira visszafogott, hogy én is fogjam magam és menjek. "
Mert még fiatal vagy :) Egy idő után rá fogsz jönni, hogy sok mindennél ha nem szeded össze a bátorságod, és mész el egyedül, akkor sosem fogod kipróbálni/élvezni.
És a színház még a jobbak közé tartozik, ott nincs gond, ha egyedül mész, nem olyan, mint egy koncert vagy egy kocsma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!