Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szétvált velem a tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétvált velem a tinderen jelent valamit? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Facebookra váltottunk át, nagyon jól elbeszélgettünk, aztán egyik napról a másikra alig beszéltünk, ma pedig már semmit. Tinderen a beszélgetésünk eltűnt, tehát szétvált. De mivel messengeren sincs fent, és nem ír, hogy mi van vele, így fogalmam sincs mi történt. Ígéretesnek tűnt, és terveztünk is majd találkozni.. vagy akkor ez most a vége?

2017. jún. 10. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, esélyes hogy talált egy számára szimpatikusabb illetve vonzóbb embert, és veled így zárta le. Magyarul sehogy csak felszívódik...

Ez amúgy a jobbik eset, nekem volt egy ilyen távkapcsolatom, sose mondta ki hogy vége, beszélgettünk de nem akart találkozni, hónapok teltek el mire tudatosult bennem, hogy ennek tényleg vége... Na az tényleg idegesítő...

2017. jún. 10. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
De borzalmas, hogy manapság az emberekben nincsen annyi sem, hogy közölje, hogy figyelj, ne várj rám, mert találtam mást, de örülök, hogy beszéltünk. Mert most én ülök, hogy vajon mi van.
2017. jún. 10. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtős. Talált valaki mást.
2017. jún. 10. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem is talált mást, de amúgy meg te is ráírhatsz hogy mi van vele.
2017. jún. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!