Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szexkapcsolatba kezd, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szexkapcsolatba kezd, az általában tudatja ezt a környezetével vagy inkább szégyelli?

Figyelt kérdés

Ha egy ilyenbe belekezdtek, azt "nagy dobra veritek"? Úgy értem, hogy beszéltek róla az ismerőseiteknek, rokonoknak, családnak, stb., tehát nyíltan elmondjátok, hogy "igen, csak szexelni járok össze valakivel", vagy ezt szégyellni valónak tartjátok, ezért a környezetetek úgy tudja, mintha egy rendes kapcsolatotok lenne? Úgy adjátok elő nekik, mintha egy normális kapcsolatban lennétek, ahol közös jövő-tervezés van, stb.?

A szexkapcsolatot milyen színben érdemes feltüntetni ismerősök, barátok, hozzánk közel állók előtt? Normális, szerelmi kapcsolatként tüntessük fel vagy igenis, fel kell vállani, hogy csak a testiségről szól és ez így mindkét félnek jó? Mi a jó út ilyenkor? Hazudjunk nekik vagy inkább vállaljuk, hogy esetleg megbotránkoznak rajtunk?

Mi a véleményetek erről, ill. aki ilyen cipőben jár(t), hogy cselekszik/cselekedett?

2017. jún. 10. 11:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 Akkor egy magát egyedülállónak valló illető simán lehet, hogy valakivel összejárogat, csak nem köti az orrunkra. Akkor ez az egész csak a nevében "kapcsolat", amúgy nem.
2017. jún. 10. 12:55
 12/19 Költőnő? ***** válasza:
Nem szégyellem. Barátok voltunk, sok időt töltöttünk együtt amúgy is. Kb senkinek nincs köze hozzá, de ha vki olyan kérdezte, aki méltó volt a válaszra; megmondtam. Mivel a baráti kör is közös volt, hülyén is vette volna ki magát. Anyámék meg a bátyám meg kb 20 éves korom óta nem szólnak bele. Elfogadják a döntéseim, mert tudják, hogy nem véletlenül van úgy, ahogy.
2017. jún. 10. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:

FELNŐTT párkapcsolati kérdések... valaki hallott már olyat, hogy egy felnőtt embertől ilyesmi intim dolgokat kérdezgetett bárki?

Egyébként semmi rosszat vagy titkolni valót nem látok benne, azt meg ki tudja, hogy egy szexkapcsolatból is mi lehet, mi nem?

2017. jún. 10. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki valamiről nem akar beszélni, nem jelenti azt, hogy szégyelli. Nekem a munkakörülményeim bonyolultak, nem fogom az élettörténetemet elmesélni mindig, mert unalmas. Meg minek. Mondom a legközelebbit.
2017. jún. 10. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Kiírom facebookra, hogy mindenki tudja.

Anyám borogass... -.-"

2017. jún. 10. 19:44
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Időnként befigyel egy-egy szereti liaison. Ezt természetesen nem kötöm senki orrára.
2017. jún. 11. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
*szeretői
2017. jún. 11. 12:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha valaki megkérdezi hogy van-e barátom akkor azt mondom neki hogy nincs. Nem azért mert szégyellem a partneremet, vagy a szexkapcsolatot, hanem ezért mert se a nagymamámra se a szomszéd bácsira nem tartozik az én szexuális életem. És azért mert ez az igazság. Szingli vagyok.

Ha meg valaki meglátja hogy felnőtt nő létemre beszállok egy férfi mellé egy kocsiba akkor mi van? Nem hiszem hogy bárki ezen csodálkozna vagy kérdőre vonna hogy mégis mit tettem...

2017. jún. 11. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugyes a hapsi, talalt maganak ingyenpunit. Aruld mar el, hogy hol guberalt ossze teged, mert nekem is kellene egy ingyenprosti.
2017. jún. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!