Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexkapcsolatot tulajdonképpen korunk megkeseredett, csalódott embere hívta életre?
Nem tudom, ki hogy látja, én azt vettem észre, hogy aki szexkapcsolatba kezd, az előtte általában nagyon megégette magát egy szerelemben, kapcsolatban, ezért a szakítás után minden vágya egy kötetlen, laza, érzelmektől mentes "összejárás", ahol minden csak a szex körül forog, ezért a csalódás esélye minimális. Tehát ha valaki szexkapcsolatra adja a fejét, az általában egy csúnya szakításon van túl, ami érzelmileg padlóra küldte.
Jól látom ezt, mit gondoltok? Ez a fajta viszony a kiüresedett, csalódásokkal teli világunk produktuma? El fogunk egyszer jutni oda, hogy ez fogja majd helyettesíteni a szerelmet?
"Szexkapcsolatban meg nagyon kevesen bírják huzamosabb ideig, mindenki vágyik az intimitásra, odaadásra-elfogadásra, biztonságra."
30+ férfi és nő ismerőseim között is van nem is egy olyan, aki szexkapcsolatban van 3-4+ éve.
Én pedig egyetlen egy hosszútávú vegytiszta szexkapcsolatot sem ismerek, olyat annál többet ahol az egyik vagy mindkét fél foglalt, de ez viszony/szeretői kapcsolat nem pedig szexkapcsolat, mégha rá is sütik esetleg.
Az ember nem racionális lény, az érzelmei elragadják és nem képes hosszú időn át csak "összeilleszteni valakivel az alsófertályát" és utána hazamenni.
Én is egy rossz dolognak látom. Persze régen is volt ez, mert az emberek szeretik összedugni amijük van. De manapság már olyan szinten megy ez, hogy el sem tudom képzelni, hogy valaki ne lene benne ilyenben. Én fiatal férfi vagyok, elvileg nekem is ezt kellene csinálnom, de engem nem elégítene ki, sőt undorom van ettől. Az emberek eszközként kezelik egymást és összefekszenek. Könyörgés árán sem kellene egy nő csak úgy. Persze már ott tart ez a dolog, hogy én ezt leírom és betegnek néznek.
Kicsit állatias lett az ami igazából két ellenkező nemű ember egymásért való rajongásának gyümölcse kellene, hogy legyen.
Összefekszenek, reszelnek egyet-kettőt aztán mindenki mehet ahova akar. Mint valami állat tenyészetben. Nem értem, hogy hogy nem hiányzik sokaknak az aktus végéről az ölelkezés és a "szeretlek". Vagy vannak aki szexkapcsolatnál is eljátszák ezt?
Barátnőt kellene keresnem, de sokuk vagy rendes kapcsolatban van vagy éppen ilyen felszínes dolgokba méllyed. Nem kicsit kiábrándító számomra ami van.
Felmerül bennem, hogy ha valaki egyszer belemegy ilyenbe az utána mennyire tud kötődni máshoz? Ez szerintem egy mutatója annak, hogy az egyén mennyire kötődhet valakihez. Végigdugta a fél várost ilyen kalandok útján én meg teljes mértékig bízzak meg benne, társamul akarjam és majd vegyem is feleségül a fehér esküvői ruhájában, mert ő olyan érintetlen és tiszta? Azt nem lehet kívánni, hogy szűz legyen, mert na, de ennyire kicsapongó nő nekem nem kell.
Le lehet pontozni nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!