Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50es férfinak van még esélye nőcsábász életet élni, ahol cél a 20as csajokkal kalandok?
Figyelt kérdés
Nem gazdag, de van saját egzisztenciája, saját magát tartja el.2017. jún. 9. 18:43
11/24 anonim válasza:
A harmonikus rövid ó, te igen művelt. Minden ilyen cselekedet sekélyes és felszínes. Nem csak férfi oldalról az.
12/24 anonim válasza:
"Nem gazdag,"
NINCS ! Mi másért állna le egy 20-n éves egy 50-essel.
Ha Andy V is egy átlag nyugdíjas lenne Timi-ke messze elkerülné.
13/24 anonim válasza:
11
De és akkor mi van? Nem az ő élete?
Ez nem egy véleménymondó oldal. A kérdező kérdésére kell neki segítő választ adni.
14/24 anonim válasza:
Húú, de nagy dolog, hogy a telefonon fél pillanattal tovább nyomtam az o-t és hosszú lett, kedves nyelvtan tanárnő. Írjon be egy egyest vagy ha igényli természetben is lerendezhetjük. Ha eben is talál egyetlen hibát is akkor elfenekelhet.
15/24 anonim válasza:
Nincs. De ha annyit tudsz felmutatni 50-60 évesen, hogy eltartod magad, akkor még a 40-eseknél sem sok van.
Kalandokat? Na persze.
16/24 anonim válasza:
Ha jó stílusa van és letagadhat minimum egy tizest,akkor simán.
17/24 anonim válasza:
A-a. Te már nagypapi korban vagy. Nagyon sok pénz az ami egy 20-as lánynak vonzó lehet benned más nem. 50 felett már jól kinézni sem tudsz, vagyis csak úgy mint egy nagypapa. Az hogy saját magadat tartod el nem érdem, hanem alap. Nem is értem hol élsz, vagy mit gondolsz az életről ha itt tartasz 50 felett. Kicsit nevetséges is. 26/L
18/24 anonim válasza:
Felteszem, nem a sugar daddy-baby típusú kapcsolatra vágysz, így az esélyeid még minimálisabbra csökkennek. Nem lehetetlen, én ismertem egy ilyen párt. A férfi 50-60 körüli nagyon ronda, elhízott, alacsony, elvált, a lány pedig csinos, 25 éves. Viszont a csaj kattant, őrült volt, ezért tudta felszedni a fószer :D
19/24 anonim válasza:
17
A te fejedben hogy néz ki egy ötvenes ember?
20/24 anonim válasza:
Egyénfüggő, ha igényes, fiatalos,van stílusa és ért a nők nyelvén, biztosan talál a céljának megfelelő fiatal nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!