Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy 10/10-es pasik társkeresőre szorulnak?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam először, teljesen padlót fogtam, hogy micsoda férfiak vannak fent! Aktív társasági életet élnek a mindennapokban, karrier, utazások, fiatalok, helyesek... És a regisztrációs dátumokból leszűrhető, hogy nem 1-2 napja nézelődnek... az ilyen férfiak miért szorulnak társkeresőre? Megtaláltam egy ismerősömet is, havi 2 millió alatt nem keres, tele van feladatokkal az élete, fullos a teste, helyes az arca.. nem értem!
2017. jún. 7. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ennek a fotós fiatalembernek az a baja, hogy a társkeresőn talált lányoknak is elegük lesz egy idő után abból, hogy esténként meg hétvégén alig látják. Mindegy hol keres, hisz találni eddig is talált. Párkapcsolatot akkor érdemes kialakítani ha tudsz rá szánni időt. Ha szeret fotózni, nyargaljon át másféle fotózásra, pl műtermi stb. Vagy maradjon, csinálja, de társkeresőn sem lesz nagyobb szerencséje, hiszen a helyzete nem változott semmit.
2017. jún. 8. 05:52
 12/15 anonim ***** válasza:

-mert időben jobban megússza

-mert hiába van kapcsolatban annyi emberrel, új arcokat nem ismer meg

-mert túl elfoglalt

-mert nem jár el szórakozni, munkahelyen nem akar vadászni

-mert csak egy p*ncivadász

-mert nagyon válogatós

-mert csak egoboostnak használja

Mindezek keverve, valamilyen formában.

2017. jún. 8. 07:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyenek többségében csak kalandot keresnek. Biztos vagyok benne hogy tinderen is fent vannak :D

A másik dolog, nagyon sok kamuprofil van. Egy részük mögött az oldal adminisztrátorai állnak különböző marketing célok miatt, másik részük mögött pedig unatkozó emberek.

2017. jún. 8. 08:39
 14/15 anonim ***** válasza:
10 perc 10 es társkeresőn? Szerintem ez kamu. Kamu képpel, profillal vannak fent. Ha meg valódi, akkor hülyítik ott is a nőket, mint a való életben is.
2017. jún. 8. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
társkeresőn egyszerre 20 lányt is hülyíthet, míg élőben pl buliban adott időben csak egyet.
2017. jún. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!