Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Férfiak! Jól teszem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Jól teszem ha társkeresőre nem tükrös mobilos nagyon belőtt képet teszek profilnak? Nektek tetszenek a természetes képek? Valaki segít nekem?

Figyelt kérdés
Írjátok le hogy szerintetek milyen a jó profilkép, aki meg segítene külön az írjon pmet hogy megmutassam hogy mire gondoltam.
2017. ápr. 3. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ami nekem tetszene: szolid smink, őszinte mosoly, arc jól kivehető. Egész alakos kép profilképnek szerintem felesleges, ha tölthetsz fel több képet, akkor inkább oda.
2017. ápr. 3. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne legyen nagyon beállított kép, főleg ne szelfi, csücsörítős meg főleg ne... Ill. lehetőleg ne sörös(stb.)üvegek társaságában tüntesd fel magad.

A természetes kép a legjobb, főleg, ha a személyiségedhez is ez passzol. :)

2017. ápr. 3. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is olyan kép a legjobb, ami visszaadja az igazi személyiséged! A mosoly mindenképp előny, legalábbis nálam :-)
2017. ápr. 3. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kiszóródik kapsából az a nő, aki tükörben fotózza magát fogva az idióta Iphone-ját vagy akármit. Önkioldó nem játszik? Természetes, mosolygós kép legyen, a legjobb, ha valamilyen hobbija során készül vagy állattal stb.
2017. ápr. 3. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Én viszont azt gondolom, hogy a terméket a fotó adja el, társkeresőnél pedig értelemszerűen a személy a termék. Ennek fényében nekem jobban bejönnek a "profi" fotók, amik nem a mindenféle effekteket jelentik, hanem egy igényes minőséget mutatnak; látja a másik, hogy fektettél annyi energiát a projektbe, hogy elképzeltél és legyártottál egy beállított képet, ami a legelőnyösebb oldaladat mutatja. Nekem a teljes alakos megoldás tetszik a legjobban.

Másoknak meg az életképek tetszenek jobban. Kinek mi.

2017. ápr. 3. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Természetesen jobban teszed! Ez nézőpont kérdése is de mindenesetre egy komoly pasi előbb megnyit egy láthatóan komolyabb adatlapot mint egy amolyan játékos tükrös csücsörítőset. A profilképnek a legjobb egy természetes vidám mosolygós kép de a többi között sokat dob egy egész alakos is, a legjobb ha van pl nyári és téli is. Adatlapra fontos kis bemutatkozót írni szerintem, ne regényt de egy 2-3 sor az ideális. Ezt értékeljük. Szerintem legalábbis. :)

Régen 5-6 éve társkeresőztem pasiként inkább kevesebb mint több sikerrel, mondanom sem kell, hogy olyanok akikkel nagyon jól kijöttem volna az ország másik végén éltek. Hát peerszee. Csaj ismerőseimnek még lesújtóbb véleménye van ezekről az oldalakról meg a naponta kb 30 olvasatlan nem mondom ki milyen tartalmú üzenetekről ami úgy befásítja szegényeket, hogy ha jön egy tényleg értelmes normális üzenet a 31. sorban, már ereje és kedve nem lesz megnyitni sem. Nem tudom társkeresőztél e már vagy először szeretnéd megpróbálni de ne várj csodát. Én még egyszer soha nem feccolok bele se időt se pénzt. Bocsánat a lehangoló válaszért de persze sok sikert kívánok, legyen szerencséd!

2017. ápr. 3. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig szelfiket teszek fel. Olyannak lássanak, amilyen vagyok. Persze alig van matchem, de na.
2017. ápr. 3. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyanok automatikusan esékytelenek.

20f

2017. ápr. 3. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval ha normális párt akarsz, jól teszed.
2017. ápr. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!