Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan fiú, aki nem azonnal akar összejönni?

Figyelt kérdés

Annyira utálom, amikor pl neten megismerek valakit, 15 perce azt sem tudta, hogy létezem, de már írja, hogy találkozzunk. Meg amikor elmondják, hogy ők össze akarnak jönni velem. Vagy ha nem is ilyen konkrétan, akkor csak úgy kezdi az ismerkedést, hogy szia, komoly kapcsolatot szeretnék. Igen, én is. Igen, nekem is szimpatikus vagy. De nem tudnál előbb kicsit neten megismerni?

Azt szeretem, amikor csak úgy lazán chatelgetek a fiúval, nem ilyen görcsösen, nem tudjuk, hogy összejövünk-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán érdemes lesz-e a későbbiekben találkozni.

Annyira felgyorsult ez a világ, hogy 1-2 hetet sem bírnak várni a fiúk egy randira hívással... tényleg nem kell egy örökkévalóságig várni, de azért pár hét Facen beszélgetéssel mi a baj??

Meg most komolyan, bárkinek is tetszik az, ha tudja, hogy egyet kell csettintenie, és összejön vele a fiú, csak azért, mert már nagyon kell neki egy barátnő? Nemrég dumáltam egy sráccal, aki nyíltan kimondta, hogy ő már a jövendőbeli feleségét szeretné megismerni, és én alkalmas jelölt vagyok. :'D

Van még olyan fiú (20-25 év körüli), aki tud annyira laza lenni, hogy ne tűnjön úgy az ismerkedés, hogy mindenképpen járás lesz a vége? És olyan, aki nem rohanja le egyből a lányt? Ti hogy ismerkedtek?

21/L

2017. jún. 7. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a korhatárból már kiesek, de én is így vagyok a nőkkel :) A többség kiköti, hogy ő csak komoly kapcsolatot keres. És sajnos ezt megrögzötten teszik ergo ha kicsit szimpatikus vagy már tegyünk egy próbát amitől én a falnak megyek :) 27/F
2017. jún. 7. 18:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Csak mondtam egy kb korhatárt. :P Na, örülök, hogy így vagy ezzel! :)
2017. jún. 7. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Van. Én mindig barátként kezdek el ismerkedni nőkkel. Aztán ha a szimpátián túl jól el tudunk beszélgetni és netán egyedülálló is, jöhet a többi.

Bár a netes dolgokról kevés tapasztalatom van. Ott lehet kicsit bosszantana, hogy ki tudja mennyire mahinált, túl jól sikerült képekkel futtatják magukat aztán ha nagyon beleélném magam csak a csalódás jönne, így jobb előbb túlesni az oroszlán részén.

2017. jún. 7. 18:50
 4/12 anonim ***** válasza:
A telefonáláshoz is így állsz? Én szeretek telefonon beszélgetni, főleg este, lefekvés előtt. Jobb mint írásban.
2017. jún. 7. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Én pontosan úgy csinálom, ahogy írtad, szeretek chatelni velük, de valahogy ellaposodik mindig a beszélgetés pár nap után. Pont azon agyaltam, hogy hamarabb kéne találkát összehozni. Mert a netes beszélgetésekből semmi nincs. Elvesztegetett időnek érzem már. Egyszerűen beleuntam. Annyi lánynak elmeséltem már az életemet itt is, facebookon, chaten... Aztán mindegyik eltűnt egy idő után, vagy nem válaszolt. Elvesztegetett idő az egész. Vársz rá, egyszer hátha összejön, de csak a nagy semmi a vége. Ugyan úgy ülsz évekkel később is, egyedül, várva a nagy csodára. Közben meg csak az idő telik, akik meg rámenősebbek azok meg már rég az ágyban játszanak azokkal a nőkel, akikkel te csak neten leveleztél. Szerinted jól van ez így? Hiányzik ez bárkinek is? Kérlek ne szívasd már a népet. Ne akarj már megkeseredett embereket gyártani te is.
2017. jún. 7. 18:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Azok a pasik szokták egyből lerohanni a lányokat, akik önbizalomhiányosak, vagy nem épp jó pasik és egyből kapnának a lehetőségen. A magabiztosabb, "jó pasiknál" ez nem jellemző. Ők lassabban haladnak, nincs az az érzésük, hogy ha velem nem jön össze, akkor ne lenne más. Na, én pont ezért csak ilyenekkel ismerkedek, egy olyan pasi nem mozgat meg bennem semmit, aki egyből elvenne feleségül, csak, hogy legyen már valaki mellette(aki ki is néz valahogy).
2017. jún. 7. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:

azért sietnek, mert nem akarják 3 hét múlva azt hallani a szádból, hogy "bocs, de összejöttem mással" aki nyomult, és elhívott randira 15 perc múlva.

Szóval nem kell ez az álszent duma!

2017. jún. 7. 20:04
 8/12 A kérdező kommentje:
7.: Jó nagy álszent vagyok tényleg, milyen jól ismersz... Ha engem azonnal elhív valaki randira, nemet mondok. Ha szimpi, akkor azt mondom, hogy majd később, előbb itt ismerjük meg egymást. Ha erőlteti, akkor megmondom neki, hogy nem fogunk találkozni. Ha meg egy fiú valóban meg akar ismerni, akkor általában meg is ismer. ;) De azért álszent vagyok... Ja, és rühellem a nyomulást.
2017. jún. 7. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Érdemes találkozni minél előbb mert csak egymás idejét húzzátok ha első találkozáskor derül ki hogy nem olyan a másik mint ahogy elképzelted.

Velem sokszor előfordult ez.

2017. jún. 7. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nőként írom, hogyha társkeresőznék, én minél előbb szeretnék találkozni, mert az időm véges, és nem akarok elpazarolni arra, hogy 1 hónapig cseverészünk, aztán találkozó, és kiderül, hogy a kémia egyszerűen nem működik.

Persze ha nem társkereső, és ott ismerkedtek, ott megint más, mert oda nem azzal a céllal megy fel az ember. Ha ott ismerkedne velem vki, és rögtön találkozást erőltetne, lehet, hagynám a fenébe.

2017. jún. 8. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!