Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan fiú, aki nem azonnal akar összejönni?
Annyira utálom, amikor pl neten megismerek valakit, 15 perce azt sem tudta, hogy létezem, de már írja, hogy találkozzunk. Meg amikor elmondják, hogy ők össze akarnak jönni velem. Vagy ha nem is ilyen konkrétan, akkor csak úgy kezdi az ismerkedést, hogy szia, komoly kapcsolatot szeretnék. Igen, én is. Igen, nekem is szimpatikus vagy. De nem tudnál előbb kicsit neten megismerni?
Azt szeretem, amikor csak úgy lazán chatelgetek a fiúval, nem ilyen görcsösen, nem tudjuk, hogy összejövünk-e vagy sem, vagy hogy egyáltalán érdemes lesz-e a későbbiekben találkozni.
Annyira felgyorsult ez a világ, hogy 1-2 hetet sem bírnak várni a fiúk egy randira hívással... tényleg nem kell egy örökkévalóságig várni, de azért pár hét Facen beszélgetéssel mi a baj??
Meg most komolyan, bárkinek is tetszik az, ha tudja, hogy egyet kell csettintenie, és összejön vele a fiú, csak azért, mert már nagyon kell neki egy barátnő? Nemrég dumáltam egy sráccal, aki nyíltan kimondta, hogy ő már a jövendőbeli feleségét szeretné megismerni, és én alkalmas jelölt vagyok. :'D
Van még olyan fiú (20-25 év körüli), aki tud annyira laza lenni, hogy ne tűnjön úgy az ismerkedés, hogy mindenképpen járás lesz a vége? És olyan, aki nem rohanja le egyből a lányt? Ti hogy ismerkedtek?
21/L
Van. Én mindig barátként kezdek el ismerkedni nőkkel. Aztán ha a szimpátián túl jól el tudunk beszélgetni és netán egyedülálló is, jöhet a többi.
Bár a netes dolgokról kevés tapasztalatom van. Ott lehet kicsit bosszantana, hogy ki tudja mennyire mahinált, túl jól sikerült képekkel futtatják magukat aztán ha nagyon beleélném magam csak a csalódás jönne, így jobb előbb túlesni az oroszlán részén.
azért sietnek, mert nem akarják 3 hét múlva azt hallani a szádból, hogy "bocs, de összejöttem mással" aki nyomult, és elhívott randira 15 perc múlva.
Szóval nem kell ez az álszent duma!
Érdemes találkozni minél előbb mert csak egymás idejét húzzátok ha első találkozáskor derül ki hogy nem olyan a másik mint ahogy elképzelted.
Velem sokszor előfordult ez.
Én nőként írom, hogyha társkeresőznék, én minél előbb szeretnék találkozni, mert az időm véges, és nem akarok elpazarolni arra, hogy 1 hónapig cseverészünk, aztán találkozó, és kiderül, hogy a kémia egyszerűen nem működik.
Persze ha nem társkereső, és ott ismerkedtek, ott megint más, mert oda nem azzal a céllal megy fel az ember. Ha ott ismerkedne velem vki, és rögtön találkozást erőltetne, lehet, hagynám a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!