Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaljátok hogy a sikertelen férfiak egyre újabb és újabb magyarázatokat találnak sikertelenségükre ahelyett hogy esetleg bennük keresnék a hibákat?
Elősször az a baromság terjengett a sikertelen férfiak körében hogy a nőknek a külső és a pénz számít elsősorban.
Aztán jött a következő agyrém hogy iszonyú férfitöbblet van.
Most újabban azt látom terjengeni az ilyen tisztelt férfiak körében hogy minden nő külföldi pasikhoz rohan....
Vegyünk sorban amiket mondtál, majd döntsük el róluk, hogy igaz állítások-e:
-a nőknek a külső és a pénz számít elsősorban (Igaz!)
-férfitöbblet van (Igaz!)
-külföldi férfiakra jobban reagálnak a nők mint egy magyarra Magyarországon (Igaz!)
Akkor kérdező, mi a probléma? Ki hazudtok meg kit?
Miért, a sikertelen nők oldaláról nem ugyanez a szitu?
De.
Akkor mit csodálkozol?
Miért nevezed baromságnak? Egyserű biológia hogy a külső (és azon belül az arc) vonzza a női tekinteteket.
Miért nevezed agyrémnek a statisztikát?
Szerintem egyszerű troll vagy.
Miért nevezed baromságnak? Mert azok
Egyserű biológia hogy a külső (és azon belül az arc) vonzza a női tekinteteket.
Csomószor tapasztalom azt hogy először nem volt az esete és aztán beleszeretett....
Miért nevezed agyrémnek a statisztikát?
Ez az az iszonyú férfitöbblet ugye?
A nők mikor keresik magukban a hibát? Mikor alkalmaznak némi önkritikát?
Mert nyilván aki sikertelen, az csak egyféle, jól körülhatárolt típus lehet, semmilyen más indok nem állhat a háttérben.
Pl.eleve több férfi megy ki..
A KSH kutatói továbbra is úgy látják, hogy külföldre túlnyomórészt a fiatalabbak mennek: az emigráns magyarok 44 százaléka 30 év alatti, 77 százaléka pedig még nincs 40 éves. A kivándorlók többsége, 54 százaléka férfi, közel kétharmaduk nőtlen. A legvonzóbb tartózkodási hely a kivándorlók számára még mindig Németország, az Egyesült Királyság, illetve Ausztria.
ez a legnagyobb baromság, hogy "keresd önmagadban a hibát"
Mégis mi a hiba?
hogy dolgozom?
hogy munka után hazajövök és nem a kocsmába döglök be?
Hogy a tv-ben nem nézek meccset, sőt tv-t se nézek?
hogy nem szeretem feleslegesen szórni a pénzt?
hogy szavahihető, megbízható, pontos vagyok?
vagy, hogy nem járok bulizni, kocsmázni?
vagy, hogy itthon töltöm a szabadidőm nagy részét?
Komolyan, más ami hiba lehet, nem jut eszembe. De nyugodtan leírhatod, hogy milyen "hibákra" gondoltál.... kíváncsi vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!