Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sátánistaként hol találhatnék magamnak barátnőt? 22f
dehogy tántorít el. Nem félek a haláltól. Te löktél el magadtól kedves kérdező, pedig már az eljegyzésünkről álmodoztam és, hogy milyen gyönyörű lesz fekete menyasszonyi ruhában házasodni összeházasodni veled:3
áá de most már mindennek vége:((((
20N
Nos valószínűleg nem itt az oldalon (A GyK számos hasznos funkciója ellenére is a társkereső megbízhatósága meglehetősen gyengécske).
Keress fel olyan helyeket ahol a hozzád hasonló érdeklődésű emberek szoktak összegyűlni. Bár én nem vagyok sátánista (csupán a káosz megtestesülése, aki érdeklődéssel tekint eme téma felé is), de szerintem biztos vannak időközönként valamiféle találkozók számotokra.
(Tudod olyanok, ahol Jehova Tanúi által osztogatott szórólapok felhasználásával készített papírmasé kecskét égetnek el rituálisan és közben visszafelé éneklik a... Bocsánat, már megint előtört belőlem a troll...)
De amúgy "dark" szubkultúrákat képviselői közt is sokan érdeklődnek a sátánista jellegű dolgok iránt, így köztük könnyebben találhatsz olyat aki megért (Ott még az se biztos baj, ha csak egy "pózer" vagy. Nem leszel egyedül ezzel.)
Persze akár az utcán is összefuthatsz életed párjával. Ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!