Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol, hogyan és milyen kaliberű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan és milyen kaliberű csajt találhatnék magamnak ezekkel az igényekkel? Van erre egyáltalán esély?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt hangsúlyozom, hogy nem társkeresési céllal írom az alábbi sorokat csupán a kritériumokat sorolom fel, amelyek ismeretében a kérdésre adott válaszaitokat komment formájában várom. (Tehát semmilyen szabályba nem ütközik a kiírásom, mielőtt rácuppanna egy önjelölt moderátor)

Szóval:

* legyen szolid/nyugis/introvertált/konzervatív csaj, akivel nem egy féktelen bulizás/orgia (ebből adódóan az általa megkövetelt vastag, méretes dákó alap) a legjobb programom, hanem egy kellemes vacsora/nyugis séta/romantikus együttlét

* fogadja el a magasságomat és a vékonyságomat/serdülős testalkatomat (utóbbin dolgozok, hogy jobb legyen, de nem könnyű)

* az alkatomhoz mérten ne legyen elhízott (az aranyosan/szexisen molett kategória még belefér) és legyen igényes (fogak, higiénia)

* az arca nőiességet/finomságot sugározzon, tehát nem kell Palvin Barbinak lennie, de ne is legyen olyan csúnya lány (ez szubjektív, szóval direkt nem írok ismertetőjegyeket), hogy ne tudjam meglátni benne a gyengéd nőiességet

* nem probléma számára, ha nincs autóm (jogsim van) és elfogadja, hogy egyetemistaként csak diákmunkából tudok keresni egy kis pluszpénzt (30-40k)

* részben az előbbihez kapcsolódóan nem zavarja, hogy még 2-3 évig tanulni fogok (23 vagyok)

* nem egy kiéhezett hedonista csaj és elfogadja a 3,5 vastag és 15-16 centis farkamat

* a fentieket együttvéve van annyira hűséges, hogy legalább fél évig szemmel látható legyen az irántam érzett vonzalma és ne egy izzadságszagú kényszerkapcsolat legyen belőle

2017. máj. 14. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan helyeken ismerkedj, ahol a te érdeklődési körödnek megfelelő lányokkal találkozhatsz. Nem tudom, hol vállalsz diákmunkát, de ott biztosan vannak lányok is, ahogy az egyetemen is járkálhatnak. Jó, mondjuk ott gazdagabb lányok is előfordulnak, akiknek fura lehet, hogy egyáltalán dolgozol még a suli mellett.

Egyébként szerintem az utóbbi 1 évben pasik közül neked vannak a legreálisabb igényeid gyakorin. :) Egyedül az utolsó pontba tudnék belekötni: a vonzalom belülről jön, így ha kitart legalább félévig, akkor kitart, ha pedig elmúlik, arról igazából egyikőtök sem tehet.

21/L

2017. máj. 14. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Palvin Barbi nem nőies hanem kislányos. Amúgy korrekt elvárásaid vannak csak az introvertált nőket nehezebb megtalálni. De sikerülhet.
2017. máj. 14. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem igazán értem ezt a kérdést. Ez már majdnem olyan mint egy állás ajánlat, ahogy így le van írva minden. A való élet nem ilyen. A valóság az hogy aktív társasági életet élsz mialatt van lehetőséget különböző lányokkal találkozni, akik közül lesz olyan akivel kialakulhat valami. Nyilván ha olyan helyekre mész és olyan emberek közé akik hasonló beállítottságúak mint Te akkor nagyobb eséllyel lesz ott olyan lány aki úgy ahogy megfelel a leírtaknak. A Te problémád első sorban az hogy gondolkozol ahelyett hogy cselekednél. Nem csak a Te problémád ez hanem az összes itteni pasinak akik hasonló kérdéseket fogalmaznak meg. Kulcsszó: CSELEKVÉS

Amíg nem cselekszel csak ülsz a gép előtt és agyalsz az igényeken meg mit hogy kéne, addig soha nem lesz senkid.

2017. máj. 14. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy melyik városban/merre fele laksz? :) Csak érdekel, hogy pesit vagy vagy "vidéki". Amúgy nem tudom, hogy mi igazából a kérdés, de igen, sok ilyen lány van, csak meg kell őket találni. Én szinte csak ilyen lányokat ismerek, akin meg látom, hogy egy műnő, azzal nem barátkozok. Úgyhogy amint mondtam, csak meg kell találni őket:) Egyetemen is biztos, hogy sok ilyen van, menj oda hozzájuk csak simán vagy keress ürügyet.

20/L

2017. máj. 14. 22:25
 5/8 A kérdező kommentje:

#3: Teljesen evidens, hogy cselekedni kell hozzá, de pont azért írtam ezt a kérdés első mondataként: "HOL, hogyan és milyen..."

Gondolom az ilyen lányokat nem is a pesti Klub Vittula-ban vagy hasonló helyen kell keresgélnem. Csak azt nem tudom, hogy akkor pontosan hol és hogyan.

2017. máj. 14. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ezt a részt nem értem:

"nem egy kiéhezett hedonista csaj és elfogadja a 3,5 vastag és 15-16 centis farkamat"

A hedonisták, akik szeretik élvezni a szexet, azoknak nem elég a te méreted? Nekem elég lenne, pedig meglehetősen fehérmájú vagyok.. A kettő közt nincs összefüggés. Egyébként ha ilyen pontos képed van a jövendőbelidről, akkor hamarosan meg fogod találni.

2017. máj. 14. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én meg pont erre próbáltam utalni hogy ezt nem kell előre kitalálni hogy hol meg hogyan. Hanem szimplán élni kell, eljárni ide-oda a barátokkal, olyan helyekre/programokra ami érdekel. Nem azért kell "élni" (aktívnak lenni) hogy csajozz, hanem élni kell és közben az élet maga fogja felkínálni a lehetőségeket a csajozásra. Érted?:)

2017. máj. 14. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de azt akárhol ismerkedsz, nem fogod tudni előre látni, hogy a nőnek pont jó lesz-e vagy kevés lesz-e a farokméreted. Pont azért, mert ez baromira nem attól függ, hogy ki mennyiszer kefél és hány partnerrel. A legszendébb szűzlány rendelkezhet olyan tág hüvellyel alapból, hogy nem érez semmit, ha beledugod a farkad, és olyannak is lehet pont jó a 15 centi, akin végigment a fél város. A nyugisság nem garancia arra, hogy jó lesz neki az átlagos méretű kukid.

Amúgy amit leírtál, az alapján én kevésbé sznob egyetemeken, tematikus szakkörökön néznék körbe.

2017. máj. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!