Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék pénzért olyan nőt, amilyet ÉN akarok?
pesten élek, 28 éves vagyok, rendes munkám van, rendes keresettel.
voltam már életem során jó pár nővel, de nagyon kis hatékonysággal csajoztam. És persze mindig csak a szemétszedés jelleggel ment a dolog, sosem én választottam a csajt.
Nincsenek nagy igényeim, tömegével mászkálnak ezek a felső 40%-ba tartozó fiatal, nőies alkatú lányok...de én sajnos nem érek fel a kasztjukba....
aki joképü fiunak születik annak teljesen alap, hogy csak ilyen lányokkal szexel élete során. Ha depressziós, ha céltalan, ha munkanélküli, ha aggressziv, MINDEN körülmények között ilyen lányokkal szexelhet.
De én még pénzért sem nagyon. Ugyanis ilyen szolid kinézetü lánoky nem nagyon vannak a 'szakmában' vagy ha vannak, akkor már évek óta dugják őket.
Nekem hobbi prosti kellene, aki ilyen 18-19 éves és még épp csak most kezdte el magát árulni.
De ilyet meg nem találok. :(
Ilyenkor megint csak csalodni tudok az emberekben...
Hogy ennyire szex orientalt tarsadalom legyunk, borzaszto. Van a kib*szott farkad es neked csak az a lenyeg, hogy belemarthasd a targyba(nok). Maradj inkabb a kezednel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!