Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék pénzért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék pénzért olyan nőt, amilyet ÉN akarok?

Figyelt kérdés

pesten élek, 28 éves vagyok, rendes munkám van, rendes keresettel.

voltam már életem során jó pár nővel, de nagyon kis hatékonysággal csajoztam. És persze mindig csak a szemétszedés jelleggel ment a dolog, sosem én választottam a csajt.

Nincsenek nagy igényeim, tömegével mászkálnak ezek a felső 40%-ba tartozó fiatal, nőies alkatú lányok...de én sajnos nem érek fel a kasztjukba....

aki joképü fiunak születik annak teljesen alap, hogy csak ilyen lányokkal szexel élete során. Ha depressziós, ha céltalan, ha munkanélküli, ha aggressziv, MINDEN körülmények között ilyen lányokkal szexelhet.

De én még pénzért sem nagyon. Ugyanis ilyen szolid kinézetü lánoky nem nagyon vannak a 'szakmában' vagy ha vannak, akkor már évek óta dugják őket.

Nekem hobbi prosti kellene, aki ilyen 18-19 éves és még épp csak most kezdte el magát árulni.

De ilyet meg nem találok. :(

2017. jún. 5. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rosszlányok.hu oldalon vannak ilyenek. Beállítod 18-19 évesre a keresőt.
2017. jún. 5. 18:29
 2/15 A kérdező kommentje:
rosszlanyok nem érdekel
2017. jún. 5. 18:30
 3/15 A kérdező kommentje:
aki ott van azt már megdugta a fél világ
2017. jún. 5. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Egy kérdéssel feljebb a megoldás: keress olyat, aki a szüzességét árulja. Nem lesz olcsó, de csak megér ennyit, nem?
2017. jún. 5. 18:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Van aki most kezdi mert a tanulmányaihoz akar pénzt gyűjteni pl.
2017. jún. 5. 18:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Jah kifizet egy rakás pénzt azért hogy bénázzon a csaj aki még szűz. Egyikőtök se fogja élvezni.
2017. jún. 5. 18:36
 7/15 anonim ***** válasza:
Startspron vannak hobbi prostik. Fiatalok is.
2017. jún. 5. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem hobbi prosti kell neked, hanem önbizalom. Látszik a leíráson, hogy valami alacsonyabb rendű fajnak tartod magad, mint a nálad esetleg jobban kinéző pasik. Ha rendes munkád van, meg rendes kereseted, akkor rendes barátnőd is lehetne, ha rendet tennél a fejedben. Nem 28 éveshez méltó, ahogy gondolkozol, a nőkhöz való hozzáállásod meg katasztrófális("szemétszedés", "kaszt", a szexorientált nézőpontodról nem is beszélve).
2017. jún. 5. 18:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet. Önbizalomhiányod van. A prosti meg prosti, akkor is, ha 5en mentek át rajta, és akkor is, ha 50-en. Mitől éreznéd jobban magad, ha egy lennél a sorban? Szerintem nem azt adná, amit vársz. Ugyanolyan kicsinek éreznéd magad azután is. Sőt, megerősítenéd magadban azt, hogy neked ez csak pénzzel lehetséges.
2017. jún. 5. 18:48
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor megint csak csalodni tudok az emberekben...

Hogy ennyire szex orientalt tarsadalom legyunk, borzaszto. Van a kib*szott farkad es neked csak az a lenyeg, hogy belemarthasd a targyba(nok). Maradj inkabb a kezednel.

2017. jún. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!